Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-26, 23:25   #1034
petel
Raczkowanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Tez mam takie felerne jedne, przestalam nosic a przy upalach przestawilam sie na spodnice i w koncu jest mi wygodnie
No ja czekam z utęsknieniem na upały, bo zaczyna mi być we wszystkim niewygodnie. A tak starczyłaby kiecka i nie trzeba by się wbijać w rajstopy/leginsy/spodnie... Jak tak dalej pójdzie, to zacznę chodzić do pracy w dresach, a tego naprawdę chciałabym uniknąć

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość

Ja to w ogóle nie ogarniam tych fotelików i mnie przerażają, bo nie mamy samochodu, ale fotelik kupić trzeba. Chce kupić bezpieczny, ale znowu wydawać kupę kasy na fotelik, który może będzie używany tylko na drodze ze szpitala
Wydaje mi się (i nie chcę tu wchodzić w kwestie bezpieczeństwa), że wg przepisów w taksówce dziecko nie musi być przewożone w foteliku. Ewentualnie macie więc też taką opcję. Ponoć niektóre gondole też mają możliwość przypięcia (to chyba tu któraś z Was o tym pisała?).

agu23gda, myślę, że powinnaś się skupić przede wszystkim na sobie i na dziecku. A siostra powinna zrozumieć, w końcu siostra Nie znajdzie jakiejś studentki do pomocy, jeśli to chwilowa sprawa?

Panna Izabela, też myślę o jedo W sumie nie mam zielonego pojęcia, na czym się za bardzo skupić i jak szukać, a ogrom wyboru wózkowego mnie przeraża Ten widziałam na żywo i słyszałam, że się sprawdza, więc na razie jestem nastawiona właśnie na niego.
petel jest offline Zgłoś do moderatora