Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-26, 23:33   #1036
meneq
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Cytat:
Napisane przez petel Pokaż wiadomość
No ja czekam z utęsknieniem na upały, bo zaczyna mi być we wszystkim niewygodnie. A tak starczyłaby kiecka i nie trzeba by się wbijać w rajstopy/leginsy/spodnie... Jak tak dalej pójdzie, to zacznę chodzić do pracy w dresach, a tego naprawdę chciałabym uniknąć

Wydaje mi się (i nie chcę tu wchodzić w kwestie bezpieczeństwa), że wg przepisów w taksówce dziecko nie musi być przewożone w foteliku. Ewentualnie macie więc też taką opcję. Ponoć niektóre gondole też mają możliwość przypięcia (to chyba tu któraś z Was o tym pisała?).

agu23gda, myślę, że powinnaś się skupić przede wszystkim na sobie i na dziecku. A siostra powinna zrozumieć, w końcu siostra Nie znajdzie jakiejś studentki do pomocy, jeśli to chwilowa sprawa?

Panna Izabela, też myślę o jedo W sumie nie mam zielonego pojęcia, na czym się za bardzo skupić i jak szukać, a ogrom wyboru wózkowego mnie przeraża Ten widziałam na żywo i słyszałam, że się sprawdza, więc na razie jestem nastawiona właśnie na niego.

Jak sie zaczna, to Ci sie odechce najprawdopodobniej. Ja juz mam dosc a to dopiero przedsmak lata - 30st
meneq jest offline Zgłoś do moderatora