Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-27, 06:02   #1504
goskie89
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 12

Hi ☺

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale szczerze? Wszystkie mają czerwoną wstążke we wózku??

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Mam nadzieję że już Ci trochę lepiej?
Ja nie mam wstążki. Jak usłuszę od kogos takie herezje to zaczepie przy nim największą czerwoną kokardę jaką mam

My kąpiemy ok 19 i do 20 zszwyvzaj spi juz i pierwsza pobidka pozniej między 1 a 2 w nocy. Takze mamy pozniej troche czasu dla siebie...

Jak to jest u was z lamowaniem po. Dzis mija moj 6 tydzien pologu i strasznie sie boje...

Baset trzymamy kciukasy to juz dzis ☺ ujrzysz swoja malutka ☺ jak sie czujesz?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 05:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Pytam, bo wręcz nakazano mi zawieszenie wstążki "bo to nigdy nie wiadomo, lepiej mieć niż by mieli Ci dziecko zauroczyć." moja odpowiedź brzmiała: trudno, najwyżej będziemy lizać małego po czole
Boże, mam wrażenie, że żyje w ciemnogrodzie

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

ech nagle mnie dziś oświeciło, że źle robie i musze zmienić coś w rutynie Kacpra.
Bo odkąd jest z nami to po kąpieli jeszcze kladliśmy go na sofie obok nas i spał sobie tam do momentu aż my szliśmy spać...i dopiero wtedy kladliśmy go do łóżeczka. Wygodniej było mieć go na oku, zwłaszcza że ulewał tak mocno i na początku nie mieliśmy niani.... No ale teraz chyba od paru dni mam wrażenie, że drażni go tv włączony gdy ma spać... A dziś od 19 do północy nie spał, bo co przysypial, to tż go budził odgłosami z GTA... Co głośniejszy odgłos to mały podskakiwal.
Także od jutra odcięcie pepowiny, niania pójdzie w ruch i mały idzie po dobranocce spać do łóżeczka
Pierwsza ławka w kościele a tu w takie zabobony wierzą. Ja nawet nie komentuję jak usłuszę coś takiego. Mama mi przepowiedziała że będę miała dziecko leworęczne bo do lewego cycka przystawiłam na poczàtku ☺

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
goskie89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując