Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-27, 06:42   #3208
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
a jak już jesteśmy tak w temacie sandałów, to może któraś kupowała crocsy sandały i może podać rzeczywiste wymiary; też się nad nimi zastanawiam (choć bardziej w stronę nike się skłaniam)

takie albo takie, nie wiem, które lepsze
A tak wogóel to jakie macie zdanie o crocsach. Bo zastanawiam się nad kupnem takich ala chodaki/drewniaki, tylko czy one nie będą stópek koślawiły??
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Skąd w mieście się bierze kwiatki do sypania na Boże Ciało ?? Czy sukienka musi nuc cala biała czy wystarczy ze będzie jasna ??
Ja na wsi mieszkam i mam problem bo non stop mokro i kwiatki powoli brązowieją i chyba nie doczekają do bożego ciała.
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
a co do sukienki to u nas kwiatkami sypia dziewczynki, ktore przystepowaly do I komunii św., i one maja wszystkie takie same alby
U nas sypią malutkie dziewczynyki takie co ledwo chodza nawet. Stary ksiądz ze dwa lata temu to chciał żeby z gimnazjum dziewczyny też sypały, oczywiście ubrane na biało.
Ja właśnie nie mam białej sukienki a wszyscy mnie namawiają że Olwika powinna już w tym roku sypać.

Pogada ciulata, deszcze pada non stop, zimno, z Tz się nie odzywam, ogólnie dołująco jest. Mama ma coś wcześniej wrócic bo gdzies bardzo ją noga boli i każe nam przyjechać na któryś weekend, tzn. mi z Oliwką.

A co do garów: nie trafiają od razu do zmywarki bo:
niania nie tyka zmywarki, nie bardzo wie jak obsługiwać, układac itp.;
teściowa naczynia zostawia gdzie popadnie, nawet do zlewu nie odkłada;
a Młoda idzie totalnie na łatwiznę, po co ma się wysilać.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora