2015-05-27, 08:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
Hej. nie wiem czy was nadrobie wczoraj caly dzień w rozjeździe 
dziś była wizyta u gina. U mnie wszystko ładnie pięknie i pozwolenie na już jest dostałam recepte na tabsy, ktoś bierze Azalie może ? chciałam się umowić na prywatną wizytę do niej ale powiedziała że teraz nie ma sensu i tylko niepotrzebnie wydam pieniądze, mam przyjść dopiero po pierwszej miesiączce, czyli tak za 1,5 miesiąca bo musze tabsy wykupić, a dostałam 3 op. od razu więc ok stówy wydam a teraz nie mam
Mały dał nam dziś w nocy nieźle popalić od 1:30 nie spał, z małymi 15 minutowymi drzemkami i non stop na rękach... myślałam że włosy z głowy powyrywam i już ryczałam w nocy z bezsilności. Teraz jestem mega niewyspana i łeb mnie napiernicza ;/o drzemce na razie nie ma mowy bo o 11 jadę z teściową do miasta, aaaaa i leżaczek bujaczek dostaniemy od teściowej wczoraj został zamówiony, taki 3 w 1 spróbuje was nadrobić jak dam radę bo musze jeszcze szybko chatę ogarnąć przed wyjściem 
p.s. w ogóle wepchałam się w kolejkę, powiedziałam że karrmie piersią i dziecko czeka i weszlam bez kolejki a przede mną było ok. 1o ciężarnych
|
|
|