Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawidłowa Kosmetyczka Nastolatki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-31, 09:24   #11
..::LoLi::..
Raczkowanie

Lightbulb Dot.: Prawidłowa Kosmetyczka Nastolatki

Taak Gaboleczek Do tego wielkie niebieskie oczy i spuchnięte usta Dziękuję że wspomniałaś o moich kołtunkach potraktowanych wczoraj olejkiem rycynowym ... ;P Chyba nie dozły jeszcze do siebie ... Albo sie obraziły ... NIGDY nie miałam trądziku chyba tylko raz przez miesiąc 3 krostki podskórne na twarzy ... Ale nigdy żadnych krost bo panikowałam na widok jednej i zaraz traktowałam ją maseczką Tin-Tin Założyłam ten wątek z myślą o podrżach lub pielęgnacji domowej Może ja swoje informacje dopiszę
1. Jeśli się malujesz - polecam coś takiego jak cień do powiek w stanie ciekłym W małej buteleczce jak fluid Ja mam coś takiego na jakąś wielką okazję ... Bo malować oczu nie lubię
2.Błyszczyk,błyszczyk,bły szczyk i jeszcze raz błyszczyk! Zawsze ładnie podkreśli usta
3.Mini lakier do włosów . Np. taki z Joanny za ok. 4 zl w małej butelce która na 100% zmieści się u dorosłych pań w torebce i u nastolatek w kieszeni ( może być też mini żel - efekt mokrych włosów )

P.s Co sądzicie o REXONIE ? Chyba nie wydorośleję bo jak czuję ten zapach to zachowuję się jak dzieciak
śmiać się z siebie'
- to najlepszy dowód,
ze masz poczucie humoru."

Edytowane przez ..::LoLi::..
Czas edycji: 2007-08-31 o 11:54
..::LoLi::.. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując