Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lekkie jak motyle byłyśmy, ale psikus! ZACIĄŻYŁYŚMY! - wątek Mamuś po staraniach cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-27, 16:26   #3485
Izuniaa_
Zakorzenienie

Dot.: Lekkie jak motyle byłyśmy, ale psikus! ZACIĄŻYŁYŚMY! - wątek Mamuś po staraniac

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
ja wczoraj własnie zeżarłam na noc 7daysa... tz mnie namówił dałam mu tez kropelki.. i kurde nocka cała spokojna, tylko raz o 4 musiałam wstac no bo się spompował to i płakał. a daje mu ten zwykły espumisan, nie ten mocniejszy co Ty.
co dzien sobie obiecuje ze bede próbowac nowych rzeczy a i tak jem to samo. czyli kanapki, gotowanego kurczaka, biszkopty, herbatniki i jogobellę. u mojej mamy zjadłam trochę spaghetti.

bo tak sobie tłumacze ze jeszcze z tydzien dwa ze niby bd miał brzuszek juz dojrzalszy. ale tz mi tłumaczy ze jak ma go bolec po czyms to i tak go bedzie bolal, ze jedne jedza wszystko i dzieciom nic nie jest a inne nic nie mogą...

no i dałam mu odrobinę słabo zaparzonego koperku wczoraj tez. i ja sama piłam. nie zauwazyłam nic strasznego po tym.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

no ale bałam sie o tego 7daysa, w koncu czekolada w nim.. i to na noc go zjadłam, a noc spokojna była.

poszperałam w necie szukając przepisów. w koncu znalazłam na pulpety, na jakies zapiekane ziemniaczki... na makaron w sosie koperkowym.. kluseczki ziemniaczane... na razie bd sobie własnie takie lekkie rrzeczy gotowac. zobaczymy jak bd reagował. najbardziej to mi płakał po tym serze żółtym.
A próbowałaś pózniej znowu zjeść sera? bo trzeba co jakiś czas na nowo próbować tego samego...a moze to wcale nie było od sera wtedy...

i z brzuszkiem naprawdę ma aż takie problemy,że i espumisan i jeszcze koperek dajesz? bo mi się wydaje,że nie można też za bardzo pomagać tym małym jelitom jak nie ma takiej potrzeby (silne wzdęcia, kolki,zaparcia),żeby same zaczęły pracować... ale to tylko moje zdanie

A co do takiej diety jak piszesz, ma to swój wielki plus - szybko wrócisz do wagi sprzed ciąży i zniknie brzuszek bo ja przez jedzenie wszystkiego zaczęłam już tyć

[*]1.08.2011

Izuniaa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując