2015-05-27, 15:55
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
czesc wszystkim!! 
dzis skonczylam ostatnia warstwe gladzi i farby na ten tydzien, wiec w koncu odpoczywam!! siostra Tz zabrala Mala na plaze wiec mam chwile dla siebie 
jestem juz po ktg - skurczy nie ma, rozwarcie jest... choc co do tych skurczy to sie do konca nie zgodze, bo zaczynam je czuc. Z Mala bylo podobnie: na ktg brak skurczy i wszystko ok, a 3 godziny pozniej urodzilam. choc na taki przebieg akcji to sie nie nastawiam, ale jednak mam nadzieje ze to juz niedlugo...  
Cytat:
Napisane przez Princesika

co te nasze dzieciaczki takie leniwe 
|
no lenience okrutne. ja nie wiem po kim on/ona to ma 
Cytat:
Napisane przez k a j a
Co się śmiejesz ze mnie
Z Blanka też tak chodziłam :p może nie takim ale 2.cm od.połowy ciąży i oo 
A co.najlepsze.. Ja ani.nie.leze, nie.lykam już magnezu ani nic..
|
mam to samo. polozna dzis jak mnie zbadala to stwierdzila, ze duzo nie potrzeba temu Maluchowi zeby wyjsc, ale jednak jakies skurcze by sie przydaly, bo sam nie wypadnie 
Cytat:
Napisane przez poldzik
Ja tez nie oczekuje kwiatow, prezentu z okazji narodzin chociaz znam tu dziewczyny co brylanty od mezow z tej okazji dostaly ale nawet wtedy o tym gadalismy z tztem i ze to jakies takie...
|
tu tez o tym slyszalam. nawet niektore dziewczyny sie pytaly ktory diament dostalam za urodzenie dziecka tez mi sie to dziwne wydaje... diamenty, owszem, lubie ale nie z tej okazji 
Cytat:
Napisane przez szuuu
Soleil No nie dziwie sie, możemy sie złożyć na tego płatnego zabójcę, moze mniej weźmie jak w pakiecie 
|
nie no, moj juz dzisiaj to aniolek. zreszta juz wczoraj sobie wszystko wyjasnilismy. przy okazji mu nagadalam, ze nastepnym razem jak ktos sie bedzie do nas wpraszal to odpowiedz ma byc "nie moge Ci odpowiedziec w tej chwili czy nam to pasuje czy nie, sprawdzimy nasze plany i zadzwonie za kilka dni i dam Ci znac". mam dosc tego ze kazdy traktuje nasz dom jak hotel z pelna lpdowka i piwniczka wina!! a jego siostra (ta co jest teraz u nas) to juz w ogole!! jeszcze to Tz jej placi za bilet powrotny do domu przegiecie!!
mowie sobie ze to nie moja sprawa i nie moj problem. ja nawet zakupow teraz nie robie - mam to wszystko w d.... niech sobie radza jak chca jesc. ja mam czeresnie i jablka i nic wiecej mi do szczescia nie potrzeba 
ja naprawde nie jestem taka wredna. jak przyjezdza jego mlodsza siostra to jest super, bo one sa zupelnie inne! Ta mlodsza sie stara, probuje ze wszystkim pomoc i ogolnie jest mila i jest naprawde ok, a ta uwaza ze jej sie wszystko nalezy i robi tu co chce. juz jutro rano wyjezdza, wiec od jutra sobie naprawde odpoczne
Marei - biedna jestes tam... juz nie wiem co Ci napisac bo i tak pewnie nic nie jest w stanie Cie pocieszyc... 
a i jeszcze... dalsza czesc czopa mi odeszla dzis rano - tym razem z krwia. polozna stwierdzila, ze cos sie szykuje, ale poki co nic nie mozemy zrobic tylko czekac...
|