Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-27, 16:02   #199
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
u nas w miarę, choc mały troche ostatnio marudzi. podaje mu espumisan, staram się tez nie szalec z jedzeniem.. przynajmniej dopóki nie skonczy chociaz miesiąca.
nocki u nas rózne, raz sporo prześpi, raz wcale w dzien za to uwielbia spać
mamy trochę suchą skórkę, kąpie w oliatum.. ale dzis to doleje tez troszke parafiny do wody za radą położnej, zobaczymy czy sie poprawi.
i na rączkach przy zgięciach dostał jakiejs wysypki... takie krosteczki czerwone drobne. i to tylko własnie na rączkach przy łokciu, na zgięciu. nie wiem czy to własnie dlatego ze to na zgięciu, on cały czas jak spi to rączki w górze, czy to moze po czyms z jedzenia? wczoraj zjadłam troche mizerii, moze to po tym? ale to chyba by go bardziej wysypało..

połozna ostatnio sciągnęła mi szew ten co tak bolał [ a juz wisiał na włosku i draznił ] no i od tamtej pory moment i jakos krocze mi sie bardziej zagoiło, i w 2 dni juz całkiem inny ten slad po tym szwie jest. takze cieszę sie ze tak szybko sie goi. musze pokombinowac i po tych 6 tyg skoczyc do gin na kontrol i po jakas tarcze ochronna jak to lekarz powiedział jak mnie szył.. tabletki chyba są przy kp? bo tz to juz ma niezłe ciśnienie, a dopiero niecałe 3 tyg po porodzie jestem choc lepiej niech nie marudzi, bo do samego konca były seksy. niektórzy przez całą ciaze wcale nie moga i po porodzie, to całkiem celibat

mam pytanie: herbatkę z kopru włoskiego moge małemu podawac? i sama pić? da to cos mu jak ja bede piła? słyszalam ze mozna tylko taką słabą, bo mocna mogłaby jeszcze zwiększyc ból brzuszka
Ola nie obraź się, rozumiem że jesteś niedoświadczona ale jak dziecku coś dolega+wysypki to odstaw nabiał! Przecież w mizerii jest śmietana czy jogurt i nie ważne ilości bo każda ilość jak ma szkodzić to zaszkodzi, trzeba odstawić całkiem i dopiero próbować inaczej niczego się nie dowiesz.
a rączki w górze? hehe każdy niemowlak tak właśnie śpi
Tabletki są dla Karmiących sama brałam chyba 8 miesięcy
Herbatke możesz dawać i pić ale trzeba obserwować bo czasami ma działanie odwrotne od zamierzonego, warto spróbować

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
. ja do tej pory tak mam, że mogłabym Lidkę cały czas całować i tulić. Tylko, że ona już nie chce, ma tyle ciekawych rzeczy do robienia/zobaczenia/ zbadania, że na miłość dla mnie ma tylko czas wieczorem jak kładę ją do snu.

Kurde, gdzie pada, dawać tu do mnie deszcz, bo sucho.
mój też się słabo daje, albo przytuli szybko i już biegnie. z buziakami troche lepiej.
Deszcz?! Błagam u nas leje od hmm piątku? bez przerwy leje cały czas... nawet na spacer nie ma jak iść

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Witam!!!
Chętnie dołączę do was jestem po invitro i wiem co czują pary, którym się nie udaje. Mam Adoptowanego synia i po drugiej próbie ivf oczekuję drugiego dziecka.
hej ile synek ma lat? I który to tydzień?
Gratulacje, że w końcu się udało!

Pszczoua to super że jesteś tak zafascynowana Tymkiem i podejście masz wzorowe
A że się mieścić w spodnie...hmm a przypadkiem ciągle się nie mieściłaś? Bo mnie to wcale nie dziwi

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

a i zapomnieliśmy o rocznicy Aniołka! Ostatnio jakoś TŻ mi przypominał ale w koncu sam zapomniał (nie dziwne skoro pracuje po 14h) ale ja sie nawet cieszę, nie ma co wspominać. Tylko jak powiem TŻ to pewnie będzie sobie robił wyrzuty

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując