2007-08-31, 09:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Kate Moss
Cytat:
Napisane przez rachela
No tak, a potem będzie, że Racheli słoń na nosie stanął
Tulip, porównanie do Flowerbomba nie było komplementem  , i było raczej ogólne. Po prostu kolorystyka i nuty zapachowe mi się tak skojarzyły, zapach możesz odebrać zupełnie inaczej 
|
Rachelo, na sabacie wyszło że najbardziej na nos słoń nadepnął mnie Ja mam tak tragiczne skojarzenia, że czasem lepiej bym się nie odzywała - generalnie beznzyna, płyta nagrobna i kwiatki w syropku 
Cytat:
Napisane przez tulipanka
Nie było?
Mnie ten Flowerbomb odrzuca głównie mocną frezją, reszta jest fajna. Jakbym wywąchała podobieństwo w "Kate" to bym się nawet ucieszyła  Chyba faktycznie sprawdzę jak się ma na skórze, ale ja i kwiatkowy zapach? No, widział ktoś kiedyś takie rzeczy? Koniec świata by był 
|
Tulip, a Kate to nie jest przypadkiem jakaś taka wytrawna pomarańczowa róża Chyba że mi jeszcze Soir de Lune świdrował w nosie (czy to może było po Kate ?) ...
Spokojnie, nie bój nic Ktoś porównał Kate do Rumeur, a że Rumeur to zmywacz do paznokci - to nie jest taki zwykły kwiatkowy zapach
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach. 
|
|
|
|