Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perfumy Kate Moss
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-31, 09:58   #14
szugarbejb
Zakorzenienie

Dot.: Perfumy Kate Moss

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
No tak, a potem będzie, że Racheli słoń na nosie stanął

Tulip, porównanie do Flowerbomba nie było komplementem , i było raczej ogólne. Po prostu kolorystyka i nuty zapachowe mi się tak skojarzyły, zapach możesz odebrać zupełnie inaczej
Rachelo, na sabacie wyszło że najbardziej na nos słoń nadepnął mnie Ja mam tak tragiczne skojarzenia, że czasem lepiej bym się nie odzywała - generalnie beznzyna, płyta nagrobna i kwiatki w syropku

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Nie było?
Mnie ten Flowerbomb odrzuca głównie mocną frezją, reszta jest fajna. Jakbym wywąchała podobieństwo w "Kate" to bym się nawet ucieszyła Chyba faktycznie sprawdzę jak się ma na skórze, ale ja i kwiatkowy zapach? No, widział ktoś kiedyś takie rzeczy? Koniec świata by był
Tulip, a Kate to nie jest przypadkiem jakaś taka wytrawna pomarańczowa róża Chyba że mi jeszcze Soir de Lune świdrował w nosie (czy to może było po Kate ?) ...
Spokojnie, nie bój nic Ktoś porównał Kate do Rumeur, a że Rumeur to zmywacz do paznokci - to nie jest taki zwykły kwiatkowy zapach

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując