2015-05-27, 16:40
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Cytat:
Napisane przez Cassandre
I znów przychodzę ze smutnymi wieściami,czasame naprawde nie mam juz siły tak jak dziś 
Byłam na prenatalnych...generalnie Ok,ale głowka dziecko nisko ułożona. Przez to też wydawało mi się,że czuje od wczoraj krążek,ale to niestety nie jego czuje tylko napierające dziecko...  Powiedział,że leżeć leżeć leżeć. Leżę cały czas,na szczęście nic się z szyjką nie dzieje,ale to jak czuje taki nacisk jest mega nieprzyjemne no i boję się jak to beddzie dalej,jak dziecko bedzie wieksze..mam nadzieję,że mała się obróci jakoś inaczej! 
|
no to musisz leżeć. mi wczoraj na wizycie tez leżało glową w dól ale szyjkę mam ok wiec nic złego mi gin nie mówiła. mam nadzieje ze wszystko u Ciebie bedzie ok
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------
Cytat:
Napisane przez Cassandre
Teraz zauważyłam,że łożysko mam na ścianie tylnej,a na I prenatalnym było na ścianie przedniej wysoko? Mogło zmienić ścianę?? Nie znam się kompletnie,może któraś z Was coś wie?? 
|
u mnie tez tak było. zapomniałam sie zapytac wczoraj o to. bo w papierach zobaczyłam ze w miałam najpierw napisane ze na przdniej a teraz na tylnej.
|
|
|