Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-27, 16:47   #2425
ladybird1395
( ͡° ͜ʖ ͡°)

GG do ladybird1395
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Witam Was

Może się na początek przedstawię. Mam na imię Magda, mam 20 lat, termin mam wyznaczony na 1o. sierpnia. Jest to druga ciąża, ale pierwsze dziecko. Poród będzie zakończony cesarskim cięciem (pozdrowienia dla skoliotyczek z prętami! ). Ach, no i oczekuję dziewczyny. Chciałam chłopaka, no ale takie życie :P .

Chciałam się podzielić przy okazji moją dzisiejszą "przygodą". Pobudka ok. 5:00, skurcze non stop, dreszcze, osłabienie, mdłości. Po paru godzinach pojechałam na izbę przyjęć. Czekałam ponad dwie godziny (lekarka akurat miała zabiegi), żeby się dowiedzieć, że to stres i mam iść do szkoły rodzenia Szczerze nie jestem do końca przekonana do diagnozy, no ale co miałam zrobić. Do szkoły rodzenia tak czy siak się nie zapiszę, bo i za późno i za drogie to. Pozostają mi domowe sposoby :P . Ale przy okazji dowiedziałam się, że mam też zapalenie pochwy (na marginesie, kompletnie żadnych objawów! ). Te leki na zapalenie pochwy są straaasznie drogie, aż się słabo robi tyle tych wydatków...
ladybird1395 jest offline Zgłoś do moderatora