Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zabieram się za siebie!koniec kropka!20 kilo czas zrzucić!zapraszam-razem łatwiej :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-28, 10:00   #1
zaczynamdzisiaj
Przyczajenie

Zabieram się za siebie!koniec kropka!20 kilo czas zrzucić!zapraszam-razem łatwiej :)

Witam, no i stało się waga poranna 77.300, w lustrze nie mogę już na siebie patrzeć, depresja dotycząca wyglądu się pogłębia, każdego dnia powtarzam sobie od jutra wezmę się za siebie i każdego dnia zaczynam żeby za kilka dni to zakończyć i tak w kółko...dzisiaj postanowiłam dość okłamywania siebie!!! koniec nażerania! koniec lamentowania, czas nie mówić jutro tylko naprawdę ruszyć się i coś zrobić by kolejny dzień był piękniejszy

jestem gotowa by stoczyć bój o swoją wymarzoną wagę-58 kilo, taki jest mój cel, do schudnięcia mam prawie 20 kilo, nazbierało mi się przez ostatnie lata...jednym słowem zapuściłam się...

moje dane startowe:

wzrost: 164 cm
waga: 77.300 kg

obwód piersi:102 cm
obwód brzucha:93 cm
obwód bioder:106 cm

to co do boju !!! zapraszam innych do dzielenia się rezultatami, porażkami również jeśli takowe będą, a przede wszystkim do wspólnego wspierania się i podpowiadania jak ulepszyć to nasze odchudzanie i walkę o figurę

Edytowane przez zaczynamdzisiaj
Czas edycji: 2015-05-28 o 10:14
zaczynamdzisiaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując