Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzone w 1989 :) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-31, 12:13   #404
blaque
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
Myślę o nim od samego rana...
To jest jakaś paranoja albo obsesja!
Nie wiem jak mam z tym walczyć.
Nie mam siły, żeby z nim o nas porozmawiać, bo boję się tego co mogłabym usłyszeć. Boję się, że jeszcze bardziej by mnie to zabolało... Albo może by mi to jednak pomogło? Gdyby wyłożył mi karty na stół, nawet te najgorsze dla mnie... Tylko, że on nie potrafi mi takich przykrych rzeczy mówić, bo nie chce mnie ranić jeszcze bardziej. Nie wiem co mam robić z tym wszystkim.
Oglądając Magdę M utożsamiam się z nią, oglądając Pogodę na miłość utożsamiam się z Haley...
Tragedia jednym słowem.

Idę na jazdy...

EDIT: No i bądź tu mądry człowieku... Dostałam od niego sms z cyklu "Dzień dobry".
Pojechał do pracy i mnie pozdrawia stamtąd <lol> i ma nadzieję, że nie obudził. Koniec smsa :P
Jakie to wszystko jest głupie!!
Pogadaj z nim. To jedyna recepta na to, by dowiedzieć się na czym stoicie. Bo jego zachowanie jest trochę dziwne.
Nie bój się tego. Taka szczera rozmowa pomaga, nawet nie wiesz jak bardzo.

Sama miałam ostatnio takie dwie..:|
Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
wydaje mi sie ze lipa, bo niektorych kolorow.. nie ma.
chyba ze tak na zdjeciu wyszly.
w kazdym razie gosc ma same pozytywne komentarze.

mi tez cos tam powyskakiwalo i tez nie spalam pol nocy..
No to witaj w klubie..
Jak ty masz 95 to on jest ciemny..A przecież ty masz jaśniutką cerę..
Chyba, że się mylę..
Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
ja jestem jakoś ogólnie przygnębiona i smutna dlatego tu nic nie piszę
ale czytam
Nie smuć się. Nie pasuje mi to do Ciebie kochana..
uhahana-a ty 'he' co się też smucisz? Przetrzepać Wam tyłki?

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
czy komus jest tak samo zimno jak mi?
Mi też jest okropnie zimno. Czuję już jak zima nadchodzi..:|
Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
a jak go spytalam kiedys czy wie ile juz jestesmy razem, to on "aa ze dwa lata!" a ja ze jestesmy 1,5 roku, "no, 2 lata!!", heh.

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
A ja skończyłam prace - byla awaria systemu wiec ankiet nie było Tak ze mam juz wolne az do po maturze I wiem juz ile zarobiłam przez wakacje , łącznie pracowałam ok 3 tygodni i mam 1100 zł szkoda ze cała kasa idzie na Dyplom ale cuż
Zaraz chyba pojde przejsć sie po sklepach i przymierzyc taki upatrzony pasek w H&M ale coś zimno na dworze dlatego tak to odkładam...
Tyle kasy..

Nie zakładaj bloga. Ja jakoś nie jestem do tego przekonana. Zawsze możesz tutaj pisać a wiesz, że nie tylko nikt nie napisze nic głupiego, ale doradzimy Ci, pocieszymy;*
A z nim.. coś może być? Ciągnie Cię do niego? Wiem, że kochasz R. ale może z P coś by było..? Czy to tylko na zasadzie koleżeństwa?

A ja znalazłam coś takiego http://www.allegro.pl/item231233943_...e_taniej_.html
Jak myślicie który by mi pasował? Zastanawiam się nad 03, 12, 16?

Właśnie zjadłam 2 kawałki szarlotki zrobionej własnoręcznie..
Powiem nieskromnie, że jest pyszna..
Chce ktoś?