Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki w podróż- jakie wybrać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-28, 18:49   #4
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Kosmetyki w podróż- jakie wybrać?

Z tymi 90 litrami to pojechałaś po bandzie. Ja mam 60 i nigdy wyjeżdżając nie jest wypakowany, myślę, że w moją 40-tkę, którą kupiłam, też bym się zmieściła (biorę większy, bo jest dłuższy, a ja mam 176 cm i mi się lepiej jakoś ciężar rozkłada - mniej boli mnie kręgosłup). W każdym razie 90 litrów absolutnie nie bierz, szczególnie jeśli ma być to tylko częściowo rowerowo-piesza podróż. Będziesz zlana potem i zmęczona, a na koniec stwierdzisz, że w sumie tak duży nie był Ci potrzebny.
Od siebie polecę poszukać jakiegoś płynu do higieny intymnej, który zastąpi Ci szampon i płyn do kąpieli. Do tego kup sobie odżywkę do włosów (jak masz suche włosy to nie ma co ukrywać, że mogą dostać w kość od mycia płynem do higieny intymnej - moje dostają, dlatego zawsze biorę odżywki od farb do włosów + odżywkę w spreju).
Krem z filtrem na Bałkany w lato minimum 30 (ja miałam 50 i w trakcie spaceru kilka km ostro się zjarałam). Kupiłabym oddzielnie nawilżający krem + filtr (filtr musisz nakładać także w ciągu dnia).
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując