Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ;( kto mi pomoże?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-15, 19:10   #1
Płazik
Raczkowanie

Arrow

;( kto mi pomoże?

Nie wiem gdzie założyc ten wątek, który trapi mnie od bardzo dawna. W sumie to odkąd tylko pamietam. Kiedy byłam mała nie chciałam prawie nic jeść opróćz bananów i pomidorów. O mięsie w ogóle nie chciałam słyszeć! W mięsie była potrzebna do rozwoju moich kości witamina D. Kosci nie urosły prawidłowo i mam teraz liczne problemy z kręgosłupem. Martwca kosci, skolioza, itd, itd. Moge tego wymieniac niewiadomo ile, ale wolałabym skupic sie teraz na czyms innym. Jak juz mowilam moje kosci nie urosly prawidlowo... w tym także moje żebra. Mam wspaniałay płasku brzuszek, ale co mi po nim kiedy mam drugą wystającą parę "piersi"? Mianowicie.. moje żebra sa jak łodka.. wklęsłe do srodka... z wystajacymi koncami na dole... jak sie tego pozbyc? Błagam, to dla mnie naprawde wazne... Tymbardziej jest mi z tym zle, bo rodzice uwazaja , ze to moja wina jest, gdyz nie jadlam ;/ a skad ja to moglam wiedziec jak ja nawet pisac, ani czytac wtedy nie potrafilam?! Nienawidze tych zeber, chce sie tego pozbyc.... jecsze raz - BŁAGAM o pomoc ;* I przepraszam, ze tutaj zalozylam wątek, ale dlatego, ze rodzice nie chca/nie sa w stanie, mi pomoc... zalozylam temat tutaj gdyz z tym miejscem mi siekojarzy. z góry dzięki ...

Moja skromna galeria :

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381397
Płazik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując