Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-29, 11:13   #971
Irmusia81
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Hej!
Na wstępie Soleil, gratulacje!!! Dużo zdrówka dla Was
U nas wszystko dobrze, dzisiaj w nocy wstawałam tylko RAZ także dzidzia daje mi pospać :P chociaż i tak mam sen czuwający mimo wszystko
TŻ-przekochany pomaga mi sporo zmienia pieluszki, trzyma małą jak ją myję, widać że też zakochany i wszystko co wydawało mu się niepotrzebne przed porodem to teraz kupuje sam
Wczoraj była u nas położna, no super babka - tłumaczyła, pokazywała co i jak chyba z 2h, a co najlepsze nawet zdjęła mi szwy i nie musze jechać do szpitala zastanawiam się co kupuje się położnej? Kwiaty? czekoladki? jakiś alko? nie mam pojęcia :P

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Ja dostałam właśnie 2 kroplówki oxy i 4 parcia i już :P
super, ze u Was tak dobrze

ja położnej dałam czekoladki na ostatniej wizycie.

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Mam nadzieje ze on ogarnie lozeczko,przewijak w czasie jak bede w szpitalu...i wpadnie na to zeby np posprzatac i bedzie pamietal zeby karmic stado zwierzakow Jakos zaczynam sie bac ze jak sama nie ogarne wszystkiego przed porodem to on tego nie zrobi ....:
da radę mój oprócz tego ma jeszcze 3 latka do ogarnięcia i 45 km do mnie do szpitala poradzi sobie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Zapraszam do mnie:
sernik, ciasto z malinami, ptasie mleczko, merci, żelki..?do wyboru, do koloru!

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
ja zajadam Michałki
też pycha

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
ja!
zapraszam! Mam jeszcze spooro. Mąż przywiózł rano świeżą dostawę

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Irmusia ja zawsze takie truskawki jem ze śmietaną słodką do tego cukier waniliowy... mniam. Aż żałuję, że wczoraj zjedliśmy wszystko.
eee no pewnie że i takie bym zjadła. Ale zrobiłam sobie wersję light bo... wcześniej zjadłam 2 kromki chleba z nutellą

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Nie. Nie jest gorąco własnie.. Tzn jest w miare ciepło, jakieś 20 stopni ale jest zimny spory wiatr.
Ja mam nadzieję ze to coś innego Przed porodem z Blanką też spuchlam, tak dwa, trzy dni przed..
to może to na poród w takim razie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny ze o nas pamietacie. Malutka musi zostac na obserwacji jeszcze 2-3 tyg bylam u niej dwa dni pod rzad,teraz pojade dopiero w niedziele Patryk bardzo przezywa rozlake nie dosc ze z nia to jeszcze ze mna. W dodatku ma brzuszkowe problemy. Staram sie was podczytywac ale z odpisywaniem juz ciezko.
Bezbolesnych porodow.
Szuu nie znasz dnia ani godziny kiedy wyskoczy z ciebie smetny czop i popedzisz na porodowke
współczuję Ci bardzo tej rozłąki
Dużo siły dla całej Waszej rodzinki

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

:O no to dorodny wczesniak był z ciebie!
noo wzrostowa prawie jak synek Soleil- 47 cm, tylko dużo chudsza byłam- 2300...

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Dla mnie 10 to mega odległy termin... Chciałabym max do końca przyszłego tygodnia
to w takim razie, oby tak było
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora