Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VII
Cytat:
Napisane przez sskers
Witam się w kolejnej części
Mi część włosów rozjaśnia na blond, inne na jasny brąz, a czasami mam wrażenie że wpadają w rudy
Dzięki. Ogólnie o taki efekt mi chodziło. I przede wszystkim w takim rozjaśnianiu jest fajne to, że mam kontrole nad tym kolorem  Zawsze bałam się farbowania (nigdy jeszcze nie farbowałam), ze względu na odrosty i fakt, że może mi się nie podobać.
Wczoraj użyłam czwarty raz i na razie robię przerwę, żeby włosy odpoczęły. No i też nie chcę zostać blondyną..chyba 
|
masz bardzo ładny kolor a to rozjaśnianie daje taki naturalny subtelny efekt 
ja robie u fryzjera ombre , flombayage i wlosy zdecydowanie odżyły, robi mi tonerem i rozjasniaczem
zdcydowanie były w gorszej kondycji jak sama kladlam farbę w domu
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------
Cytat:
Napisane przez Rotkohl
Ag4
No niestety , dlatego nikomu nie polecam tabletek
Co do lasting finish to u mnie wrecz przeciwnie troche mi sie po nim cera poprawila , ale to tez ciezko stwierdzic czy akurat po nim,w kazdym razie jak go uzywalam mialam ladniesza cere.
Co do urzadzenia to nie pamietam juz to z 2 lata temu bylo ja tylko wynalazlam gdzie i zazyczylam sobie na urodziny .
|
napisałam w tamtym watku ale się obciłełam że już zamknięty )
ten brązer z channel który lubisz to ta baza w musie?
Do końca świata i po końcu świata.
(A. Mickiewicz)
|