Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-29, 20:07   #3428
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Debrah-co zakladasz jutro?
Sukienkę pozyczona od siostry z asosa, może znajdę zdjęcie. Ciemna, czarno srebrna ale wymieklam z tą spódnica :d
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Debrah szok, jaka ona samodzielna, Pietraszko ze wszystkim do mnie lecispróbuje raz czy dwa, nie wyjdzie mu i się denerwuje, krzyczy i rzuca w kąt "mami mami maaaaamoooooooo"

Byłam u fryzjera, tak zapuszczam, że pół włosów nie ma ale podoba mi się na maksa, jeszcze kolor i będzie gites majonez
Tak , no sporo potrafi bo już ma długo ta fazę ( minus jest taki że jak w sklepie mierzy buty to też sama i wiązać na kokardke też sama więc z domu się wychodzi czasem ze 40 minut zanim jednak dojdzie do tego że ja jej pomogę
My wypracowaliśmy sobie ze ' ok jak będziesz potrzebować pomocy to mi powiedz, ok ?' - grube miesiące i faktycznie tak robi i do frustracji na tym tle dochodzi rzadko , chyba żebym ja się strasznie strasznie spieszyla to bywa trudno ale już sobie rezerwuje od dawna BARDZO DUZO czasu na ubieranie i przygotowania to ciekawe jest bo ona raczej jest zywiolek, takie rzeczy kocha , kocha robić wokół siebie sama i dorosłe zajęcia domowe, długo ja zajmują. Ja oczywiście Ja widzę i z nią jestem ale nie mogę niczego dotknąć ))

Właśnie kroi, już pół ma pokrojone w misce , ręce ma jak morderca))
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora