Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-30, 11:56   #2904
ciastecek
Zakorzenienie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XI

Cytat:
Napisane przez Kiciunia21 Pokaż wiadomość
Buuuu
Sphinx zorganizował konkurs na imię dla swojej "maskotki"(?) i z córką przyjaciółki wzięłyśmy udział. Teraz patrzę na wyniki i okazało się, że "nasze" imię wygrało Ale nagrodę zgarnął ktoś inny. W regulaminie jest zapis, że jeśli padną takie same propozycje, wygrywa ta której zgłoszenie przyszło jako pierwsze... I taki smuteczek jest we mnie bo nagrodą główną był tablet wart prawie tysiąc złotych
A Twoja odp była pierwsza?

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;5158321 2]A co w tym złego?
Chętnie wygram żelazko i sprzedam. W domu mam 2 i dlaczego niby mam nie grać o następne. Z nagrodą można robić co się chce.[/QUOTE]

A według mnie to już przesada, że piszesz, że weźmiesz udział i potem sprzedasz. Ja biorę udział, bo moje jest stare a nie stać mnie na nowe. Zachowaj takie newsy dla siebie, bo dla mnie to przykre, że bierzesz udział by zarobić a ktoś bardzo potrzebuje nowego sprzętu. Ja rozumiem, że można robić co się chce, ale pisanie takich słów jest dla wielu przykre, bo niektórzy naprawdę nie mają pieniędzy by sobie coś kupić albo komuś sprezentować.
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora