Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-30, 11:32   #1871
cytrusekxD
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII

Cytat:
Napisane przez chmura lamp neonowych Pokaż wiadomość
Ojaaa, wiem, co czujesz. Ja też miałam taką sytuację, że brak pracy, brak planów na dalszą część wakacji (rozstaliśmy się w wakacje właśnie), studia dopiero w październiku i w dodatku brak znajomych, bo 90% było naszymi wspólnymi, a ja ich trochę walkowerem oddałam, za cenę mojego spokoju psychicznego, żeby się z nim nie widywać za często.
I tak na dobre mi to wyszło: na studiach poznałam sympatycznych ludzi, później się wkręciłam w fajną organizację studencką, gdzie poznałam jeszcze inne osoby, znalazłam nową pasję, a kto ze starych znajomych miał przy mnie "zostać", ten "został."

Będzie dobrze, głowa do góry. I jasne, że jesteś silna Najgorzej, jak ktoś się miota, dzwoni, odbiera, nie wie, czego chce. To jest straszne. Najlepiej po prostu przez jakiś czas nie utrzymywać kontaktu, SERIO. Bo lepiej nie wracać, rzadko kiedy taki powrót jest czymś innym poza przedłużaniem agonii, tzw. "reanimowaniem trupa" (uwielbiam to określenie!)
W tym momencie to ja żałuję że studia przerwałam, teraz przynajmniej bym sesją zajęta była...
Wiem, że rzadko kiedy, a co jeśli potem będzie plucie w brodę że nie walczyłam, że nie chciałam powrotu? Boję się tego, bardzo.
Wysłałam CV, na razie cisza. Moje życie ogranicza się obecnie do ubrania się i włączenia laptopa. Nawet nie ma mnie kto przytulić...
cytrusekxD jest offline Zgłoś do moderatora