Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Maj - dla każdego, coś miłego
Jedyna w swoim rodzaju oferta wymiany kosmetyków na angielski! Jestem nauczycielem języka angielskiego po studiach z 9-letnim stażem i oferuję: korepetycje, pomoc w odrabianiu pracy dom., pisanie wypracowań i wszystko, co jest związane z j. angielskim!
czarna lista (nie wykluczam wymiany z tymi osobami, ale wysyłają one jako pierwsze, a ja wysyłam swoją paczkę po otrzymaniu przesyłki):
farmaceutka77: za kosmetyki warte 50zł, proponuje kilka próbek
Szara lista (nie wykluczam wymiany z tymi osobami, ale wysyłają one jako pierwsze, a ja wysyłam swoją paczkę po otrzymaniu przesyłki):
Eva888 - brak przekupki
inemaya - brak przekupki
Kosmetyki poniżej sa wyraźnie wyszarzone, są wymienione i proszę o nie pytać.
Wymienione:
Balneokosmetyki Malinowy Zdrój, biosiarczkowy żel głęboko oczyszczający do mycia twarzy, 200 ml, poleciało go kaaterina
Max Factor tusz 2000 Calories dramatic look, zostało 50%
L'OREAL GLAM SHINE Crystals
ORIFLAME balsam ochronny do ust SPF12, truskawkowy, lekko barwi usta na czerwono, zostało około 30%
The Body Shop Coconut Lip Butter ubytek: ok 30 %
10 ml (8,5g)
KOBO paletka magnetyczna na 2 cienie
L'Oreal, Studio Hot Curl, Spray do lokow, 150ml, brak daty, kod PE334 ubytek do napisu 'PARIS' Spray do włosów kręconych, zapewniający włosom sprężystość a fryzurze trwałość.
Delia, Henna Cream Henna do brwi i rzęs w kremie brązowa
2 sztuki daty: 05.2014 i 11.2014
jedna absolutnie nowa, druga ubytek ok 20%
szminka PACIFIC UK
raz użyta (nie widzę terminu wazności - wszystko z nią ok)
10 czarno-złotych wsuwek leci do huntingbear
PUZDERKO, prześliczne, nowe, w zielonym kolorze, z lusterkiem, idealne do noszenia perfum, pomadki, itd. poszło do pechele
sztuczny śnieg w sprayu poszło do pechele
markowy 6-częściowy komplet ręczników Jack Towell --> NAJCHĘTNIEJ ZA APTECZNE KOSMETYKI DO CERY NADWRAŻLIWEJ, NADREAKTYWNEJ, kosztowały 130zł
ręczników jest 6, rozmiary: 2szt. 30x50, 2szt 50x90, 2szt. 70x140 poszło do Wika28
herbata yerba mate kakao i wanilia BIO-ACTIVEzużyta jedna torebka, zostało 19 leci do huntingbear
NaturaSilk - jedwabna kuracja do włosów farbowanych z pompką 15ml (nowy) data waż.: 09.2013
AVON maseczka peel-off do twarzy greckie minerały
La Roche Posay, Anthelios XL Fluide Extreme SPF 50
BINGOSPA koncentrat cynamonowo-kofeinowy z papryką do zabiegów "body wrapping" - najmocniejszy preparat na cellulit, jest to miniatura fabryczna - 75ml. leci do huntingbear
BINGOSPA koncentrat cynamonowo-kofeinowy z papryką - tym razem miniatura 10ml
leci do huntingbear
Dermo Minerały maseczka odżywczo oczyszczająca, została jedna saszetka, 09.2014
Benzacne, lek na trądzik, żel, została połowa z 30g, leci do huntingbear
Lirene Shiny Touch (podkład rozświetlający) tester
odlewki podkładów: Max Factor Long-Lasting 102 Pastelle i Revlon ColorStay 150 Buff
DEPILATOR marki Rowenta
Podkręcający tusz do rzęs Avon SuperCurlacious
Podkład rozświetlająco-antystresowy, kolor Cream (użyty 4 razy) nie ma daty ważności
Eucerin HYALURON-FILLER Krem wypełniający zmarszczki do cery normalnej i mieszanej 30+, NOWE, miniaturki 2x7ml, data waż.: 04.2013
złuszczający peeling do stóp Avon (nowy)
kremowy peeling do twarzy z biała herbatą Avon (nowy) data waż.: 12.2013
wygładzający peeling do ciała z minerałami z Morza Martwego Avon
Oriflame Life Circle Sap - 50ml brak kilku psików
książeczka do nauki angielskiego dla maluchów
pędzel-gąbka do twarzy Avon, NOWY,
tampony Naturelle normal (zostało 6) oraz tampony marki Tesco (dla zainteresowany napisze ile zostało)
miękka jasno-fioletowa kosmetyczka
L'OREAL Blush Minerals tester nr 40 MeredithGrey
REVLON, 150 Buff, dla cery tłustej.mieszanej, my_vampiree
Yes to cucumbers - daily calming moisurizer. Krem do twarzy w opakowaniu próżniowym, użyty kilka razy.
LIP FOOD peeling do ust o zapachu truskawkowym, zużycie około 10%, kupiłam za 2,45 euro poleciało do AncientQueen
Avon - krem nadający włosom złote refleksy, kod: HU140710, bez szczoteczki do nakładania kremu sprzedane na innym portalu - hura!
bibułki matujące
nowe, w folii zabezpieczającej, aż 100 sztuk! TYLKO ZA COŚ Z WISHvika09
- MEXX męski magnetic męski 1,2 ml - PUMA Jam męski - 1,2 ml - LACOSTE Challenge męski - 2 ml - LANCOME youth activating concentrate madzik_7
CLARENA - KREM DO BIUSTU Z EFEKTEM PUSH UP
30ml, nowe data: 21.11.2014 jeszcze nie wiem czy oddam vika09
wkładki higieniczne, nowe, nieotwierane pudełko20szt x2, nie muszę oddawać TYLKO ZA WISHvika09
Suplement diety dla osób z problemami skórnymi oraz przy przetłuszczających się włosach Cera Nova zostało 17 tabletekvika09
Antinal - jest to popularny lek wydawany bez recepty na tzw. "klątwę faraona". Zakupiony w Egipcie. Zostało 8 tabletek. Jeśli ktoś wybiera sie do egzotycznego kraju typu Egipt, Maroko, Turcja - niezbędny. lisicax krem wzmacniający do skóry naczynkowej z ekstrakrem z pomidora, nowy, brak daty, na pewno ważny https://wizaz.pl sprzedane na innym portalu
odlewka matującej bazy pod makijaż cera tłusta i mieszana MARIZA SELECTIVE
Essence - baza pod lakier peel-off, (usuwalna bez użycia zmywacza), świeża, zużycie testowe
YR Active Sensitive Krem na zaczerwienienia - ubytek około 30%, kosztował ponad 50zł (nie sprawdza się na mojej tłustej cerze, świece się jak bombki na choince, http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/...aczerwienienia
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ed-zimnem.html
Sensique krem do naczynkowej na noc - użyty kilka razy, brak dat. waż, na pewno ważny
AA matujący krem na dzień przeciw niedoskonałościom, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii, oddam odlewkę 30ml, sama używam tylko na czoło i chyba nigdy nie zużyję w całości __________________
Edytowane przez ruby000
Czas edycji: 2015-06-01 o 18:58
|