Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i energii.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-30, 17:59   #596
kala2505
Zakorzenienie

Dot.: Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i en

Cytat:
Napisane przez mycha9393 Pokaż wiadomość
ja pożarłam muffinkę z lidla. Niestety musiałam się nagrodzić, po dzisiejszym bólu. Koleżanka robiła mi bikini brazylijskie woskiem
Bolało jak cholera
Muffinki z lidla są pyszne
Wiem wiem,nie powinnam tu tego mówić

Cytat:
Napisane przez incognito6 Pokaż wiadomość
Kala, jesli wymiary ida w dol to najwazniejsze
waga sie nie przejmuj, moze faktycznie jakas woda sie zatrzymala
glowa do gory... zawsze sa wzloty i upadki, najwazniejsze to sie nie poddawac

a ja dzis jestem ciagle glodna... dzis mam dzien warzywno-owocowy, ale do tej pory z glodem problemu w ten dzien nie mialam... odbije sobie jutro
niestety jutro tez troche pogrzesze, bo planuje sushi... obydwoje z mezem uwielbiamy, starsza cora zreszta tez
musze sie w koncu nauczyc sama robic

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

a jak masz ochote na slodkie to wez banana, jablko albo jakis inny owoc, albo rodzynki, figi suszone, czy daktyle, cokolwiek lubisz... jest to lepsze rozwiazanie niz nalesniki... i latwiejsza w przygotowaniu

Woda tam Do okresu dalekooo daleko kuź.wa no
Staram się kochana naprawdę
Ale cyferki tak motywują

Ja dziś też cały czas głodna i zjadłam dużo kalafiora nadprogramowo

Zjadłam sobie owocki, bo miałam dziś w jadłospisie ale co ciągnie tdo złego to ciągnie
Ja mam tak pokręcone w głowie już.... jak czegoś nie mogę to o tym myślę i się nakręcam... dlatego lubię diety takie jak South Beach właśnie, albo ta ONZ - chociaz na niej nie byłam jeszcze
Ale chodzi o to że nie masz narzucone co masz jeść tylko możesz kombinować z jakiś tam składników np.

kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując