Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie potrafię zakończyć romansu z żonatym
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-30, 23:28   #22
HealthOne
Zadomowienie

Dot.: Nie potrafię zakończyć romansu z żonatym

Jak facet kocha kobietę to dla niej wychodzi z nieudanego małżeństwa, ma jaja i charakter żeby przejść rozwód i związać się z nową kobietą i może średnio to moralne, zostawi blizny u wielu osób, ale chociaż uczciwe.
Ojcem będzie zawsze, w ogóle do mnie nie trafia głupia gadka że ludzie ze sobą są ''dla dobra dzieci'' a na bokach zdradzają na potęgę. Może być bardzo dobrym ojcem nie udając kochającej się rodzinki a w rzeczywistości kłamiąc.

Pytanie- czy on dla ciebie zmieni swoje życie? co stoi na przeszkodzie? ahaa, już wiem- brak miłości do ciebie. Jak długo nie podskakujesz z wymogami tak długo to będzie trwało.
Nie potrafisz tego zakończyć? no to w końcu zakończy on jak mu się ta sytuacja znudzi i już. Tylko jedna wskazówka- skup się na antykoncepcji. Jak z nim wpadniesz to w ogóle będzie porażka (zwłaszcza dla biednego dziecka).

''Napisane przez anaste Pokaż wiadomość
Witam.
[Jestem na tym forum już od kilku lat, jednak dla przedstawienia sprawy chciałabym uzyskać anonimowość, stąd nowe konto...]'' -

przecież każdy tu jest anonimowy. Boisz się stracić jakąś swoją wizażową renomę czy co???
Jakbyś sobie samej odpowiedziała na ten wpis z owego, drugiego konta?