2005-07-15, 21:32
|
|
|
Joanna d'Moder
|
Dot.: "Live Strong" i inne, czyli trochę o bransoletkach
Cytat:
|
Napisane przez pannaM
hejka
też natknęłam się dzisiaj na ten artykół w TS, kiedyś wspominali też o tym w telewizji ale niewiele niestety :/ sama idea podoba mi sie, każdy może przyczynić się dla dobra jakiejś sprawy  szkoda ze bransoletki są niedostępne w Polsce, pozostaje chyba czekać aż do nas dotrą bo wątpie osobiście żeby sprzedawcy z allegro oddawali zarobione pieniądze, chociaż może się myle ...
|
Avon w USA rozpoczął bransoletkową akcję,więc może dotrze i do nas (tak jak broszka na pomoc Azji).Niestety z angielskiego jestem noga więc nie bardzo wiem o co chodzi.
"SPEAK OUT AGAINST DOMESTIC VIOLENCE" BRACELET
Support the cause by wearing our unisex bracelet with silvertone slide-on plaque. Easily adjusted 7" to 9" rubber-look strap is inscribed on reverse with "Speak Out Against Domestic Violence." Speak out against domestic violence.
"We cannot tolerate a world in which one in three women is a victim of domestic violence. Please support my partnership with the Avon Foundation to end domestic violence. Speak out so it stops!"
-Salma Hayek
Actress, producer, director and champion of women's causes.
66% of the purchase price goes to support the cause.
With purchase of this bracelet, you will receive a free domestic violence resource guide.
Price: $3
|
|
|