2015-05-31, 14:27
|
|
|
フワフワの猫
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez agaszak
No to ja mam dziś też maniutek
W roli głównej Rimmelki, MDU, płytka z Moyou i naklejki stempelkowe robione na Cs
Z góry przepraszam za prawą dłoń, skórki dookoła pazurków mam masakrycznie wysuszone, efekt sprzątania łazienki- użycia odkamieniaczy 
No to Tadam
|
Serdak mi się nie podoba, za to wskazówka bardzo. 
Cytat:
Napisane przez meeow
no to pięknie  mnie pokusiła Yen, a ja Ciebie i Viv  na tym wątku nie da się wytrwać bez zakupów 
|
A ja się dzielnie opieram! 
Cytat:
Napisane przez Yenotek
Nosiłam jakiś czas temu nudziaka. Zbąblił mi wtedy koncertowo top :/ Na blogu też jest.
|
Miyo to nie mój kolor, brokat cudowny. 
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51592307]Ekhm,ekhm...Wrzucam na pożarcie 
Wiem że może jest zbyt pstrokato i że Insta mi rozmazał wzorek i że jest nierówno,ale jaram się!Jaram się bo to moje pierwsze stemple [/QUOTE]
Od razu wiedziałam że to 351. Bardzo fajne mani, kojarzy mi się z kawą. 
Cytat:
Napisane przez daggmara
Ja byłam wczoraj troszkę na zakupach, coś tam mi wpadło do koszyka.
Brzoskwinka jest cudna, jeśli chodzi o kolor, nie mogę się napatrzeć, tak mi się podoba  ale... malowanie to koszmar, jest koszmarnie gęsta, źle mi się operuje tak gęstym lakierem tym szerokim pędzelkiem. Chyba był mocno macany ten lakier... Niestety nie posiadam rozcieńczalnika do lakierów, muszę to nadrobić przy następnej okazji.
Czarne holo podpatrzone wcześniej u Yenotka - kupiłam razem z brzokwinką w Hebe w koszu z przecenami lakierowymi.
Blady róż od Miss Sporty to porażka. Bardzo bym chciała taki bladziutki odcień, ale kryjący  tego nie wiem, do czego zużyję... chyba na prezent 
|
Ładne dzieciaczki. 
Jak szukasz bladego różu to zobacz Essie Fiji albo tańszy dupe - Rimmel Lose Your Lingerie.
|
|
|