Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-31, 14:27   #3992
nekofood
フワフワの猫

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
No to ja mam dziś też maniutek
W roli głównej Rimmelki, MDU, płytka z Moyou i naklejki stempelkowe robione na Cs
Z góry przepraszam za prawą dłoń, skórki dookoła pazurków mam masakrycznie wysuszone, efekt sprzątania łazienki- użycia odkamieniaczy
No to Tadam
Serdak mi się nie podoba, za to wskazówka bardzo.

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
no to pięknie mnie pokusiła Yen, a ja Ciebie i Viv na tym wątku nie da się wytrwać bez zakupów
A ja się dzielnie opieram!

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
Nosiłam jakiś czas temu nudziaka. Zbąblił mi wtedy koncertowo top :/ Na blogu też jest.
Miyo to nie mój kolor, brokat cudowny.

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51592307]Ekhm,ekhm...Wrzucam na pożarcie
Wiem że może jest zbyt pstrokato i że Insta mi rozmazał wzorek i że jest nierówno,ale jaram się!Jaram się bo to moje pierwsze stemple [/QUOTE]
Od razu wiedziałam że to 351. Bardzo fajne mani, kojarzy mi się z kawą.

Cytat:
Napisane przez daggmara Pokaż wiadomość
Ja byłam wczoraj troszkę na zakupach, coś tam mi wpadło do koszyka.

Brzoskwinka jest cudna, jeśli chodzi o kolor, nie mogę się napatrzeć, tak mi się podoba ale... malowanie to koszmar, jest koszmarnie gęsta, źle mi się operuje tak gęstym lakierem tym szerokim pędzelkiem. Chyba był mocno macany ten lakier... Niestety nie posiadam rozcieńczalnika do lakierów, muszę to nadrobić przy następnej okazji.
Czarne holo podpatrzone wcześniej u Yenotka - kupiłam razem z brzokwinką w Hebe w koszu z przecenami lakierowymi.

Blady róż od Miss Sporty to porażka. Bardzo bym chciała taki bladziutki odcień, ale kryjący tego nie wiem, do czego zużyję... chyba na prezent
Ładne dzieciaczki.
Jak szukasz bladego różu to zobacz Essie Fiji albo tańszy dupe - Rimmel Lose Your Lingerie.
nekofood jest offline Zgłoś do moderatora