Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-31, 16:40   #2659
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XI

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Chyba źle to zabrzmiało
Lepiej i tak nie mogło

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
myślę o tej piance http://organeo.pl/product-pol-2101-S...lenia-nog.html
ale info, że tylko na 15 razy wystarcza mnie zniechęca.
Ja używam odżywek do włosów lub żelu pod prysznic, jeśli chodzi o wydajność, to 15 razy i tak jest niezłym wynikiem w porównaniu do tradycyjnych pianek z drogerii, np Gilette, tanie nie są, a starczają raptem na parę razy.

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Korah zastanawialam się co mi mówi nazwa Topfer, ale już wiem, moje dziecko jadło kaszki Topfera (na etapie kiedy nie bardzo jeszcze jadła stale posiłki, uzupełniająco do karmienia piersią).
O tak, jedzonko też mają Kosmetyki świetnie pachną.

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
Naturalna świeca marki Dot & Lil z Kanady
Mydła były już w tk maxx. może i świece dotrą.
Świetna!

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Zapomnialam zameldowac, ze kupilam w sklepie ze zdrowa zywnoscia olej rzepakowy tez nativ i tez zimnotloczony
Kupiłam dzisiaj rzepakowy Bio, nie był bardzo drogi, nie ma prawie smaku, miałaś rację. W takim razie nie warto kupować tych najtańszych, trochę no name, bo jak się okazuje, nierafinowany nie znaczy jeszcze, że jest dobrej jakości.

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o tym kremiku dla dziecka? skład: Butyrospermum Parkii (shea) Oil*, Simmondsia Chinensis (jojoba) Oil*, Tocopherol (vitamin E) *from organic agriculture

http://plantsforbeauty.pl/krem-dla-d...eks-p-401.html
Tłuścioch na pewno

Cytat:
Napisane przez akot80 Pokaż wiadomość
Hej. Szukam dobrego (działającego) dezodorantu eko. Obecnie używam Crystal Essence, ale niestety kiepski jest. Czy któraś używa ałunu?

Czy używacie kosmetyków Nacomi? Ja mam tylko szampon i zastanawiam się nad balsamem.
Dla mnie wszystko co miałam było lepsze od Crystal Essence Więc jest w czym wybierać, a szukasz stacjonarnie czy w sklepach internetowych? Stacjonarnie kupisz np deo Alterry, mnie chroni dobrze, ale nie nadaje się tuż po depilacji i na początku, zanim skóra mi się do niego przyzwyczaiła, to podrażniał i wysuszał, teraz jakoś go zużywam i jest ok. Dobrze chroni też deo Labell Bio z Intermarche, ale pachnie mało wyszukanie, niezłe są też kulki Yves Rocher, większość ma dobre składy.

Który szampon Nacomi masz, dobry jest

Edytowane przez Korah
Czas edycji: 2015-05-31 o 16:42
Korah jest offline Zgłoś do moderatora