Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie wiem co o tym myśleć...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-31, 19:49   #8
Alicja_15
Przyczajenie

Dot.: Nie wiem co o tym myśleć...

Cytat:
Napisane przez LittleAnne Pokaż wiadomość
Mój Boże. Ojciec Twojego ex miał zawał, to bardzo poważna sprawa, a ty nie dość że zasypujesz go wiadomościami, kiedy chłopaka ma w głowie coś zupełnie innego to jeszcze strzelasz fochy kiedy się w końcu wkurzył i odpisał Ci co odpisał.
Zachowujesz się jak pępek świata, mówisz że on ma Twoje wsparcie...jakie wsparcie? Kiedy Ty w sytuacji, która wymagała od ciebie dojrzałości zachowałaś się jak nastoletnia obrażona księżniczka, bo przecież Ty piszesz do niego, i wspierasz go tonami podejrzewam że w takiej sytuacji głupich smsów, a on zamiast się cieszyć i odpisać za każdym razem, to siedział załamany, z powodu ciężko chorego taty. Skandal!
Ogarnij się dziewczyno, i przestań siebie stawiać na pierwszym miejscu.
A co do chłopaka to daj mu spokój.
Czyli lepiej gdybym napisała mu jedna wiadomość "nie przejmuj się, będzie dobrze"? i więcej się nie odzywała, żeby nie zasypywać go milionem wiadomości? Nie rozumiem co takiego złego jest w pisaniu cały czas żeby się nie martwił... Oczywiście to była jedna i ta sama wiadomość wysyłana kilka razy... Chyba, że chodzi Wam o te opisane w wątku "referaty", to tak dla rozeznania napisałam tylko 4 w tym 2 razy przeprosiłam za to, co napisałam...
Alicja_15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując