Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-01, 13:43   #2543
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 12

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Emilia współczuję, patalachy jedne!!! [emoji35]
Cytat:
Napisane przez truskawkaxx Pokaż wiadomość
Emilia ; strasznie mi przykro. Mi też się szycie rozeszło ale nie kazali szyć i chyba się goi. Mam nadzieję że u ciebie też się ładnie zagoi :-* szkoda tylko że przez partaczy musisz tyle przejść.
Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
Emilia
Współczuję, ale trzeba liczyć, że sięzagoi i będzie dobrze. Mnie chyba też szyl jakiś praktykant, bo za parę dni miesiąc stuknie, a ja czuje ten szew wewnętrzny, wcale się jeszcze nie wchlonal, jakoś na okretke mnie zszyl. Ale nie tracę wiary, ze to się wygoi i będzie ok. O lamowaniu nawet jeszcze nie myślę, chociaż już mam takie sny, ze natura sama przypomina.o potrzebach fizjologicznych.: )

Inga dziś ma melodie na sen, ale martwię się, bo Helena nadal chora, pomimo antubiotyku wczoraj gorączka, boję się, ze mi się maluch zarazi. Do tego tz ma zapalenie płuc, nic tylko strzelić sobie w łeb.

Martus
Czekamy na Ciebie

Tien
Gratulacje, bo nie składalam jeszcze.
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
u mnie się chyba nic nie rozeszło. Emilia wspólczuje co za pustaki pracują w naszych szpitalach

na moim kroczu jeszcze taka mała blizna wlasnie po tym wielkim szwie...
tz co dzien pyta kiedy wyzdrowieje i liczy i pyta " jeszcze 3 tygodnie tak? " kurde 6 tyg to teoria, moze sie goic dłuzej a moze sie goic krócej niewyzyty jest juz jakis

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

wrzuciłam do klubu swoje zdj sprzed dwóch lat.
przegrzebałam kompa i znalazłam tza jakis folder z moimi zdj . az sama zapomniałam, ze miałam wgl niektóre z tych zdj co on ta ma skitrane
Cytat:
Napisane przez maartussss Pokaż wiadomość
Jutro mam wizytę na 14 i wtedy mamy ustalić. Ale jeżeli nic się nie będzie działo to raczej dopiero na weekend.

Emilia masakra współczuję bardzo, co za konowały z tych doktorków

Izunia hmm.. trochę dziwny koleś.. dawałaś mu jakieś znaki? bo jeżeli nie to chyba przegięcie, żeby do kobiety, ledwo co po rozstaniu, proponować się z takimi rzeczami..

Ja już chcę jutro i jakąś decyzję, bo zwariuje
Dziękuję kochane za wsparcie.