Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-01, 23:36   #2008
cytrusekxD
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII

Cytat:
Napisane przez faeria Pokaż wiadomość
to jest moje racjonalne podejście, bo serducho jeszcze nawala... wystarczy, że zobaczę przez przypadek gdzieś jego zdjęcie i mam łzy w oczach mimo, że minęło już parę miesięcy, odkąd urwałam z nim kontakt po tym, co mi zrobił... cały czas mam poczucie niesprawiedliwości, jest mi przykro, że dla mnie był całym światem a ja byłam zwyczajną zabawką... ah... toksyczne związki chyba najbardziej uzależniają

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

wiesz co od rozstania spotkałam już 2 chłopaków, parę razy z nimi gdzieś wyszłam, ale to nigdy nie było to, nie czułam tego czegoś... i to nie tak, że ich porównywałam do byłego, bo nie było co porównywać, widziałam, w czym byli lepsi, tak trzeźwo patrzyłam
nie chcę na siłę pchać się w związek, dawać komuś złudnej nadziei, skoro wiem, że nic nie poczuję, bo po prostu wiem, że to nie to...
może jeszcze faktycznie nie jestem gotowa? skoro, tak jak przed chwilą pisałam, wystarczy zdjęcie i mam łzy w oczach...
Musisz po prostu czekać aż do kogoś znowu coś poczujesz. Nie zamykaj się w domu - to podstawa
Może faktycznie nie jesteś jeszcze gotowa na poważną relację, ale tak zeby z kims się spotkać, próbować chociaż- czemu nie
cytrusekxD jest offline Zgłoś do moderatora