2015-06-03, 18:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Yenotek
aaa, to ja też tak mam 
|
Piatasia 
Cytat:
Napisane przez meeow
pogrubione - chyba wiem dlaczego  to się przydaje na imprezach czasami
rozumiem, super Ci to wyszło
mam dylemat.. zrobiłam pedi, pomalowałam FFF, wygląda bosko i ciągle oglądam swoje stopy  ale nie wiem jakie zrobić mani.. kilka dziewic czeka, a ja mam dylematy 
|

Mina mojego Małżona, jak pierwszy raz, zajrzał mi do torebki- bezcenna 

Rozdziewiczaj systkie na raz 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Ooooooooo widzisz a ja myślałam, że mój Pan mnie oleje czy cuś a on taki miły i mi zrobił naklejeczki. Super ten twój wzór, pokaż co tam jeszcze masz???
|
Poczekam na jakąś normalna pogodę bo u mnie pochmurno i zdjęcia z doopy wychodzą One są ciemne i bez dobrego światła nic nie będzie widać ale można zamówić u niej każdy wzór 
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51630985]
Taaa...z notatkami do 3 egzaminów 
Chodzi Ci o te inspirowane Śniegową ? Widziałam,i nadal się zastanawiam jak to możliwe 
Piękny naszyjnik i piękna torebka 
Jakie fajniutkie
To ja mam podobnie,tylko bez kluczy do auta,służbowych,karty i kredki do oczu,ale dochodzi jeszcze pendrive i przenośna ładowarka do telefonu [/QUOTE]
O masz 
A ja się nie dziwię bo piękne mani 

Ładowarkę Młodej wczoraj kupiłam, wybiera się do Hiszpanii, zahaczają po drodze o Paryż i Disneyland, kupiłam najmocniejsza jaką można dostać ale coś czuję, że i tak będzie za słaba  
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------
Cytat:
Napisane przez nekofood
Króciutkie a mimo to boskie.  I Poetic Hues... chyba od roku się zastanawiam czy go potrzebuję.
Naszyjnik superowy, torebka jeszcze lepsza!
Chyba zaraz umrę przez ten upał.  I już nie mogę patrzeć na moje buły, niech one wreszcie odrosną. 
|
Dziękować x 3 
Nooo weeeee, u mnie wieje i pochmurno buuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|