Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zdradziłam męża i jest mi z tym zle ale nie załuje i mysle o kochanku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-03, 18:59   #1
minnieP
BAN stały

Zdradziłam męża i jest mi z tym zle ale nie załuje i mysle o kochanku

Na wstępie proszę o zrozumienie i kulture słowa.
Jestem młoda mężatką. Znam męża od 15rż. To mój pierwszy mężczyzna pod każdym względem. Zaszłam w ciąże w wieku 22 lat. Pobralismy się i zamieszkalismy razem. Wszystko było pieknie do czasu aż nie zmieniłąm pracy i zaczęłam czesto wyjeżdzać na kilka dni. Lubie sex i zawsze czułam niedosyt. Przyjaciołka mówi, ze to wina mojego "niewyszalenia sie" za młodu. Oddałam sie jednemu -jedynemu. Nie wiem czy ma racje bo maz jest dobrym kochankiem. Ale ile siebie pamiętam zawsze w mojej głowie siedział jakiś inny męzczyzna i ta ochota na sex z nim. Jestem atrakcyjna i podobam sie facetom więc to nie pomagało. Na ogół oddalałam to pożądanie obcych męzczyzn ale daleko od domu nie potrafiłam ostatnim razem i zdradziłam. Strasznie mi z tym zle bo nie zerwałam kontaktu z tym czlowiekiem. Boję sie, ze mąż sie dowie i odejdzie. Czasami mam ochotę mu to wszystko powiedzieć ale wiem jak bardzo go to zrani. Nie wiem co robić i JAK Z TYM ZYĆ ? Jak to zakończyć?
minnieP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując