Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-05, 15:03   #2172
Irmusia81
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII

Cześć

Dorwałam się wreszcie do lapka i korzystam z faktu, że moi chłopcy szleją w ogrodzie na trampolinie- to był strzał w dziesiątkę

Dopadło mnie wicie gniazda toteż ze względu na to, że dziś nie mam bólu małpowego, ani krzyżowego (wczoraj cały dzień mnie męczyło) to poprałam firanki i zasłony, wyszorowałam łazienkę, wyprasowałam firanki, zmieniłam pościel, a teraz mam już zakaz robienia czegokolwiek poza zajmowaniem się Leosiem i sobą.

Mam bardzo spuchnięte stopy Nawet po nocy to to nie złazi.... Mam nadzieję, że jak ginka zobaczy to w środę to uda mi się wynegocjować termin cc w przeciągu tygodnia.

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Wyciągnęli maluszka z inkubatora. Nie mam go jeszcze bo go monitorują ale oddycha całkiem sam
bardzo sie cieszę prześliczny jest

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Dzień dobry! U mnie cisza... Do wtorku coraz bliżej, niech on w końcu sam wyskoczy! A byłam taka pewna, że nie przenoszę
do wtorku jeszcze chwilka jest, może sam wyjdzie jednak

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
super

Ciekawe jak maluszek Marty? Mam nadzieję że też lepiej [emoji14]rosi:
też mam nadzieję, ze malutki wyszedł już na prostą

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Hejoo ;* a ja już wyleguje się na kocuku nad jeziorem Tż ma drugie zmiany, więc raniutko zebraliśmy manatki by z pogody skorzystać iii grill wjedzie
ale fajnie

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
szkoda,że żadna z nich już raczej dzieci mieć nie będzie bo tez bym je chętnie pownerwiała takim gradobiciem pytań
wczoraj sprzedaliśmy auto i jak na złość nie ma teraz za dużo tych modeli aut które chcieliśmy kupić wiec został nam skuter na którym tz popędziło dziś do pracy śmieliśmy się że na porodówkę tez mnie skuterem zabierze
hehe, będzie oryginalnie

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

zawsze jak jest jakieś święto to chrzanią mi sie dni tygodnia i myślałam że dziś poniedziałek
mam tak samo

Cytat:
Napisane przez ankaya Pokaż wiadomość
To ja pozdrawiam z oddziału ginekologicznego, miałam zrobić sobie tylko ktg a w poniedziałek w razie gdyby nic się nie działo cc, a tu młoda zrobiła psikusa i spała ciągle. Za to teraz się giba a mnie szlak trafia że tu siedze😞 Prowaxzący lekarz będzie po 14 i ciekawe co zadecyduje....
buuu to teraz Cię już nie wypuszczą w dwupaku?

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

Ja po wizycie. Nie wcisnę się w kolejkę raczej.. Lekarz twierdzi, że do 21 czerwca powinnam urodzić, ale też może się to zdarzyć jutro, pojutrze... albo za 3 tygodnie.
Według usg dzieć mój waży 3 kg równiutkie, a głowę ma wciśniętą w spojenie łonowe
taaak uwielbiam tę precyzję w wypowiedziach lekarzy Tyle to i my same wiemy

Cytat:
Ale się obżarłam pierożkami z mięsem... a jeszcze arbuz na mnie czeka!
ooo zeżarłabym pierożki z mięskiem. A zeżarłam 3 naleśniki z dżemem i też były mniamuśne- mąż mi zrobił

Cytat:
u mnie nie ma czegoś takiego jak dzień bez tapety
ja jak nigdzie nie idę w sensie do pracy czy na zakupy czy w odwiedziny, to nie nakładam tapety. Niech sobie skóra oddycha

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość

Nie mogę chodzić, tak mnie spojenie i pachwiny bolą. A tak chwaliłam tą ciążę

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
noo ja też bardzo długo nie narzekałam, a teraz końcówka daje popalić

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Tz znowu dziś wyjeżdża na cały weekend wiec zostaje sama, mam nadzieje ze nic sie nie wydarzy a zwłaszcza nie w nocy. No nic będę zaciskać nogi do niedzieli.
oby do niedzieli nic się nie wydarzyło

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Mi się w ogóle odechciało rodzić. Jestem tak przeziębiona, że nie wyobrażam sobie męczyć się teraz jeszcze na porodówce. Katar nie daje mi żyć. A w buzi to jakaś masakra!!! Gardło napierdala! Dziąsła krwawią! Rosną dwie ósemki co mnie z lekka boli, do tego zasysają mi polik do środka podczas jedzenia i zagryzłam go już milion razy! Mam dwie afty! I całe usta od strony wewnętrznej popękane! Jestem przez to tak rozdrażniona, że bez kija nie podchodź!!!!
ojej, faktycznie Cię dopadło... Zdrówka kochana

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość

U mnie chyba coś zaczyna się ruszać, bo mam bóle krzyża jak przed okresem i podbrzusze mnie pobolewa...
no ciekawe czy u Ciebie te bóle coś oznaczają. Ja mam małpowe bóle od trzech wieczorów, a wczoraj cały dzień mnie męczyło... I jeszcze w krzyżu bolało jak na @ właśnie. Dziś spokój.

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

Idąc za ciosem umówiłam sie na przyszły tydzień do fryzjera na odrosty i regulację brwi. Oby się nic nie wydarzyło i dotrę tam
no ja muszę do fryzjera w poniedziałek! Mówię Frankowi, że najpierw fryzjer a potem pierwsze spotkanie
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora