Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-05, 16:35   #1806
Niedorosla_Antonina
Wtajemniczenie

Dot.: Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28

Cytat:
Napisane przez LittleBeetle Pokaż wiadomość
Dzo możemy nawiązać współpracę
hmm?
Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość

Kupiliśmy bilety, wyszło tanio niecałe 36zł za jedną osobę, do tego trzeba doliczyć jeszcze busa z Koszalina do Mielna, ale chyba nie będzie drogi tylko w co ja się spakuje
tanio czym jedziecie?

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Nie potrafię Nigdu w życiu nie ściągałam tzn jak np pytałam koleżankę co powinno być to ok ale żeby z telefon/kartka to nie.
no to ładnie ja z telefonu nie umiem ściągać, wolę karteczki w taśmie
Cytat:
Napisane przez LittleBeetle Pokaż wiadomość
Szkoda, że same nie poprosiłyście o zdjęcie, albo nie poprosiłyście o sprecyzowanie szkody....No ale może akurat będą uczciwi i nie przyjdzie im coś takiego do głowy jak opisujesz
tzn. ja pytałam tego gościa, który opisywał, że skąd inni (PZ wędkarski) bedzie wiedzial, że akurat ''ten'' kajak uszkodzilysmy, to on mowil, ze on opisal i będzie wiadomo. Bo to wyceniają goście z tego związku wędkarskiego a potem trafia to do ośrodka sportowego i oni dzwonią i ostatecznie wyceniają chyba. Akurat mam tam ''swoich ludzi'' wiec myślę, że pomyłka nie zajdzie i wycenią nam poniesione uszkodzenie.
Ten gośc powiedział, że może być do 3 stów ja teraz tak patrze po necie i się dziwię, bo kajak nie jakiś nowoczesny, a na jakims splywie za wgniecenie/delikatne uszkodzenie jest 4z/ za 1cm kwadratowy. A my nie wgniotłyśmy nic, tylko lakier zszedł na długość 2 cm szerokosc z 0.5 cm. Także aż ciekawa jestem co to bedzie.