2015-06-05, 16:35
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28
Cytat:
Napisane przez LittleBeetle
Dzo możemy nawiązać współpracę 
|
hmm? 
Cytat:
Napisane przez nonetheless
Kupiliśmy bilety, wyszło tanio  niecałe 36zł za jedną osobę, do tego trzeba doliczyć jeszcze busa z Koszalina do Mielna, ale chyba nie będzie drogi  tylko w co ja się spakuje 
|
tanio czym jedziecie? 
Cytat:
Napisane przez tulipan1994
Nie potrafię  Nigdu w życiu nie ściągałam tzn jak np pytałam koleżankę co powinno być to ok ale żeby z telefon/kartka to nie.
|
no to ładnie ja z telefonu nie umiem ściągać, wolę karteczki w taśmie 
Cytat:
Napisane przez LittleBeetle
Szkoda, że same nie poprosiłyście o zdjęcie, albo nie poprosiłyście o sprecyzowanie szkody....No ale może akurat będą uczciwi i nie przyjdzie im coś takiego do głowy jak opisujesz 
|
tzn. ja pytałam tego gościa, który opisywał, że skąd inni (PZ wędkarski) bedzie wiedzial, że akurat ''ten'' kajak uszkodzilysmy, to on mowil, ze on opisal i będzie wiadomo. Bo to wyceniają goście z tego związku wędkarskiego a potem trafia to do ośrodka sportowego i oni dzwonią i ostatecznie wyceniają chyba. Akurat mam tam ''swoich ludzi'' wiec myślę, że pomyłka nie zajdzie i wycenią nam poniesione uszkodzenie.
Ten gośc powiedział, że może być do 3 stów ja teraz tak patrze po necie i się dziwię, bo kajak nie jakiś nowoczesny, a na jakims splywie za wgniecenie/delikatne uszkodzenie jest 4z/ za 1cm kwadratowy. A my nie wgniotłyśmy nic, tylko lakier zszedł na długość 2 cm szerokosc z 0.5 cm. Także aż ciekawa jestem co to bedzie.
|