Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omawiamy! II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-07, 22:46   #358
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omawia

Cytat:
Napisane przez 4na Pokaż wiadomość
Ja też będę rozdawać gościom ciasto i wódkę 0,5l na parę, tak się u nas robi, nie kupuję dodatkowych prezentów typu aniołki, migdały etc, za to mam zamiar kupić Ferrero Rocher po jednej sztuce dla każdego i na nich umieścić winietki. Wesele na 120 osób w takim jakby domu weselnym gdzie ciasto alkohol i napoje dowozimy osobno, poza ceną sali i jedzenia. Planuję zamówić max 25 blach ciasta po 50 zł za blachę
Łooooo matko
Ponad 1000zł na same ciasta i nawet nie chce mi się liczyć ile na wódkę. Serio masz ochotę wydawać takie pieniądze na ten cel?

Dziewczyny nie myślicie, że np. ciasta na drugi dzień nie będą już takie smaczne, ktoś to wsadzi do lodówki, nadgryzie trochę, wyrzuci? Albo że ktoś jest na diecie/jest chory i nie chce/nie może tego jeść? Odda to psu czy kotu? Co do wódki to analogicznie - nie każdy lubi/może pić.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując