Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-08, 11:58   #2610
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII

Cytat:
Napisane przez Vemka Pokaż wiadomość
Odnośnie tych wszystkich antyperspirantów i dezodorantów - wkurza mnie w nich jedna rzecz a mianowicie mocne, strasznie wyczuwalne zapachy. Ja nie znoszę pod czystą pachę ładować sobie jakichkolwiek woni, bo potem mam wrażenie że one stają się coraz intensywniejsze a po wejściu w reakcję z potem jest tym mniej ciekawie. Używam aktualnie kulki Dove pure, jest bezzapachowa ale jednocześnie średnio zadowalająca pod względem ochrony Może powinnam spróbować czegoś aptecznego.
Kupiłam ostatnio Rexone.. nie spojrzałam a ona bez zapachu. Nie ma nic zapachu nawet lekko pudrowa nie jest. Za to chroni wspaniale. Mam ją w domu ale brak zapachu mnie odstrasza

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
moja matka mi nie wierzy, ale na mnie NIE DZIAŁAJĄ garnier minerals zielone i te z avonu. No ani wte,ani wewte nie działają. Za to kocham Dove cytrusowy, bo pachnie jak wanilia i imbir (takXD) i zdecydowanie działa. Fajny tez był bezzapachowy z isany, w rzeczywistości był taki pudrowy. Nivea również mnie nigdy nie zawiodła, a miałach chyba wszystkie. Adidasy tylko pachniały, nic za bardzo innego nie robiły. Cały czas przymeirzam się do naturalnych, ale jakoś mi nie po drodze.
Z Avonu mnie nie chronią nic a nic. No i te Fa mystic moments też nie. Za to garnier był moim ulubieńcem przez jakiś czas. Mam ochote na kryształ z Rossmana. Kuzynka ma, i chwali sobie. Sama nie wierzyła, że to tak działa.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora