Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kremy BB i kosmetyki azjatyckie cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-08, 12:46   #2912
iamsolucky
Wtajemniczenie

Dot.: Kremy BB i kosmetyki azjatyckie cz. V

Cytat:
Napisane przez bubelmart Pokaż wiadomość
no właśnie potrzebuję czegoś żółtawego, bo jestem trochę różowa ale może faktycznie dlatego, że jaśniał, to mi nie podpasował...już dokładnie nie pamiętam

suchutka, mi się nie warzy, tylko w okolicach nosków okularów, ale to kwestia poprawiania ich raczej jak zjeżdżają z nosa, niż warzenia się produktu, bo nigdzie indziej na twarzy tego nie zauważyłam. mi nawet przy mega intensywnym dniu, a biegam w pracy sporo i to na słońcu, bo jestem kelnerką, się cały makijaż trzyma. lekko bieli, co na mojej różowej twarzy faktycznie świnkuje, ale wystarczy odczekać chwilę przed nałożeniem podkładu/bb, żeby się wchłonął i wchłania się u mnie do matu bezkolorowego

stosuję go tylko latem, w inne pory roku ten extra mat jest dla mnie za duży, wręcz przesuszający, ale przy mojej pracy teraz naprawdę jest zbawienny w Tunezji na Saharze też zdawał egzamin

jednak co twarz to obyczaj
Przyznam że opinia n.t tego kremu na blogu chiao zniechęca Jeżeli on faktycznie matuje na takiej zasadzie jak typowe kremy matujące zostawiające film na skórze-coś w stylu matującego Garniera albo Barwy siarkowej to mnie nie urządza bo chcę coś wodnistego wsiąkającego w skórę. Nie umiem nałożyć makijażu na krem który zostawia jakiś film bo wałkuje mi się wszystko Z opinii wydaje mi się że najbliżej moich oczekiwań mógłby być Biore UV aqua rich watery essence
iamsolucky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując