2015-06-08, 12:25
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl
Dzisiaj wychodzimy do domu
Pytalyscie o ciśnienie w ciazy, caly czas mialam idealne, nie wiem skad ten nagly skok... Najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo, my oboje zdrowi, laktacja w porządku i o godz 14 jedziemy do domu 
|
super ze wychodzicie 
Cytat:
Napisane przez country111
Jeszcze do 7 nie dobiłam, dopiero 5
Jak coś to mam Ci w nocy pisać? 
|
oczywiście, że tak 
Cytat:
Napisane przez k a j a
może ruszy się w nocy z środy na czwartek  ?
Ja mam przeczucie że będe się turlać i turlać i turlać 
|
Patrząc ze juz tyle miałaś fałszywych alarmów to wszystko możliwe
Cytat:
Pilnują pilnują i co z tego. Nic sobie nie robicie z kolejki a ja na szczycie zostanę chyba do 18stki Zośki  [COLOR="Silver"]
:
|
W końcu wyjdzie
Cytat:
Napisane przez szuuu
Milczę bo mam mega zmuuuła  Byłam dzisiaj rano w labie i babka która mi pobierała krew pracuje też na porodówce i opawiadała jak to wczoraj jednej dziewczynie dziecko utknęło w kanale rodnym i musieli ją ciąć, no ☠☠☠☠a, pocieszycielka ☠☠☠ana.
A w ogóle myślałam, że mam dziś wizytę, że dziś 10 i rano jak wstałam i chciałam zobaczyć na którą mam wizytę i zobaczylam, że w środę dopiero to się załamałam.
I teraz siedzę i zamulam, nie mam ani truskawek ani smalczyku ani samochodu bo zostawiłam u rodziców. Buu
|
do środy szybko zleci 
Cytat:
Napisane przez szuuu
Aaa ale oglądałam wczoraj "Obecność", fajne  Chociaż Tż był zły bo nie podziela mojego uwielbienia do horrorów  Dzięki za polecenie! 
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

|

Cytat:
Idę na wizytę. Z wrażenia chyba nawet na piechotę pójdę. Ciekawe jak ten doktorek
|

Cytat:
Napisane przez sylwka321
Z racji tego że wynik dodatni i jakiś antybiogram musieli zrobić :|
|
Pierwsze słyszę żeby cena była uzależniona od wyniku
|
|