Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-08, 12:26   #2686
mycha_818
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Zostaniemy we trzy, drugoródki

hahah padłam
http://kwejk.pl/obrazek/2350795/przy...o-z-szafy.html
O masakra! U mnie też tylko buty bez zmian ;-)

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Dziękuję
Aaa i jeszcze piję herbatkę dla karmiących.

Odpadła małemu pepowina. Mało zawału nie dostałam...

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Mehja u nas 4-5dni. Ja chciałam w 4 i się zgodzili. Urodziłam w piątek, a we wtorek nas wypisali.
Brawo! Ja się boję pielęgnacji tej pepowiny, ogólnie kąpania, przewijania gdy ona jest i wszystkiego...

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Aaa ale oglądałam wczoraj "Obecność", fajne Chociaż Tż był zły bo nie podziela mojego uwielbienia do horrorów Dzięki za polecenie!

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

OMG! Jakieś dziecięce mogłoby mi pasować... To jest straszne ;-)

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
spotkałam w sklepie znajomą i stwierdziła że mam taki brzuch że ona obstawia że młoda urodzi sie wczoęsniej- gdzieś za tydzień kurde, wróżka czy co?

super

eee zależy, u mnie w szpitalu miejskim wypuszczają 3 doby po cc, a w tym w którym ja chce rodzić po 5 dobach...nie wiem czemu tak, dziwne że nie mają jednej reguły na to

oooo tak, to o nas

właśnie widziałam że wczoraj pisałaś na IG , myśle sobie, że przecież trąbka dopiero w środe więc pewnie coś ukrywasz
Ja spotkałam w sobotę znajomą powiedziała mi, że mam co dźwigać, że mogłabym juz urodzić i się nie męczyć, że mi wspolczuje i takie tam. A w niedzielę spotkałam inną i była w szoku, że termin za dwa tygodnie bo powiedziałaby, że wyglądam na 6 miesiąc. Także to zależy od osoby. Przestałam się już przejmować tymi wszystkimi tekstami ;-)

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Taaaa moja mama za to dzisiaj przytargała opowieść o pani która urodziła dużo po terminie i okazało się, że w ostatniej chwili ich uratowali bo już taka masakra była w środku, że dziecko przestało się ruszać. Z tego wszystkiego teraz ma 3 lata jest po rehabilitacji i z dzieckiem są duże problemy bo nie siada nie chodzi i takie tam. No bardzo k**** pocieszające

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Ja kiedyś miałam nivea i był spoko. Teraz mam maybelline i nie wiem czy mi bardziej naczynka wywaliło ale mógły bardziej kryć uważam. Teraz widziałam w rossku, że jest krem który zamienia się w podkład tylko nie pamiętam kto to produkował ale tylko jeden taki produkt był. Tzn jak nakładasz to jest biały a po chwili zmienia kolor. Fajne to było tyle że ja się na ostatniej promocji obkupiłam na dobre pół roku
A gdzie go szukać? Na dziale z pielęgnacją? Kupiłbym go sobie dziś.
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora