2015-06-08, 12:26
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
Cytat:
Napisane przez k a j a
|
O masakra! U mnie też tylko buty bez zmian ;-)
Cytat:
Napisane przez Marei
Dziękuję 
Aaa i jeszcze piję herbatkę dla karmiących.
Odpadła małemu pepowina. Mało zawału nie dostałam...
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------
Mehja u nas 4-5dni. Ja chciałam w 4 i się zgodzili. Urodziłam w piątek, a we wtorek nas wypisali.
|
Brawo! Ja się boję pielęgnacji tej pepowiny, ogólnie kąpania, przewijania gdy ona jest i wszystkiego...
Cytat:
Napisane przez szuuu
Aaa ale oglądałam wczoraj "Obecność", fajne  Chociaż Tż był zły bo nie podziela mojego uwielbienia do horrorów  Dzięki za polecenie! 
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

|
OMG! Jakieś dziecięce mogłoby mi pasować... To jest straszne ;-)
Cytat:
Napisane przez industria
spotkałam w sklepie znajomą i stwierdziła że mam taki brzuch że ona obstawia że młoda urodzi sie wczoęsniej- gdzieś za tydzień  kurde, wróżka czy co?
super
eee zależy, u mnie w szpitalu miejskim wypuszczają 3 doby po cc, a w tym w którym ja chce rodzić po 5 dobach...nie wiem czemu tak, dziwne że nie mają jednej reguły na to
oooo tak, to o nas
właśnie widziałam że wczoraj pisałaś na IG , myśle sobie, że przecież trąbka dopiero w środe więc pewnie coś ukrywasz 
|
Ja spotkałam w sobotę znajomą powiedziała mi, że mam co dźwigać, że mogłabym juz urodzić i się nie męczyć, że mi wspolczuje i takie tam. A w niedzielę spotkałam inną i była w szoku, że termin za dwa tygodnie bo powiedziałaby, że wyglądam na 6 miesiąc. Także to zależy od osoby. Przestałam się już przejmować tymi wszystkimi tekstami ;-)
Cytat:
Napisane przez country111
Taaaa moja mama za to dzisiaj przytargała opowieść o pani która urodziła dużo po terminie i okazało się, że w ostatniej chwili ich uratowali bo już taka masakra była w środku, że dziecko przestało się ruszać. Z tego wszystkiego teraz ma 3 lata jest po rehabilitacji i z dzieckiem są duże problemy bo nie siada nie chodzi i takie tam. No bardzo k**** pocieszające 
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------
Ja kiedyś miałam nivea i był spoko. Teraz mam maybelline i nie wiem czy mi bardziej naczynka wywaliło ale mógły bardziej kryć uważam. Teraz widziałam w rossku, że jest krem który zamienia się w podkład tylko nie pamiętam kto to produkował ale tylko jeden taki produkt był. Tzn jak nakładasz to jest biały a po chwili zmienia kolor. Fajne to było tyle że ja się na ostatniej promocji obkupiłam na dobre pół roku
|
A gdzie go szukać? Na dziale z pielęgnacją? Kupiłbym go sobie dziś.
|
|
|