2015-06-09, 20:05
|
|
Raczkowanie
|
Potrzebna natychmiastowa pomoc od kogoś z londynu!!!!
1,5 miesiąca temu przyjechałam z Polski do Londynu. Mieszkam z chłopakiem i moimi dwa uroczymi kotkami które zabrałam z Polski Odkąd tu zamieszkałam przychodzi pod moje okna piękny, bezdomny kot którego codziennie dokarmiam. Ludzie go przeganiają bo ponoć czasem z głodu rozrywa worki ze śmieciami aby coś sobie znaleźć. Pewnego dnia kot przyszedł w ciężkim stanie - jedno oko miał całkiem na zewnątrz! ( podejrzewam tępe uderzenie w tył głowy czarnoskóre nastolatki z sąsiedztwa). Bardzo, bardzo cierpi, jęczy z bólu w głos a ja od 2 tygodni wypisuje, wydzwaniam do różnych instytucji i nikt nie chce mi pomóc! On wymaga natychmiastowej operacji chirurgicznej! Okoliczni weterynarze mogą ją zrobić jedynie na mój koszt i żebym sama go złapała i przyniosła On mi się z bólu ledwo daje głaskać !To trwa 2 tygodnie, kot całymi dniami przesiaduje pod moim domem bo nie ma siły szukać sobie jedzenia a ja mu daje 1,2 czasem 3 dziennie. Serce mi się kraje z bólu, mimo że zamiast jednego oka ma wielką ranę ma dobry apetyt co dobrze rokuje...Czy ktoś może MU pomóc ???!!!!! Błagam...
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------
Dodam, że ja nie mówię dobrze po angielsku dlatego głównie wypisuje maile które najczęściej pozostają bez odpowiedzi...czasem zadzwoni gdzieś mój facet czy sąsiadka uproszeni przeze mnie ale ciągle nic i nic! No jak tak można?!
|
|
|