2015-06-09, 21:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 46- nasz sezon!
Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka
Na powitaniu mam zamiar wykorzystać tekst, który tutaj chyba kiedyś wstawiała Żonka.
- Co wybierasz: chleb, sól czy pana młodego?
- Pana młodego. A chleba i soli dorobimy się powoli. 
Ciekawe czy wszyscy padną, że nie jest tradycyjnie.  Ależ będę miała satysfakcję. 
W ogóle jak macie jakieś przesądy związane z teściowymi, to dawajcie. 
|
Ja te tak chce powiedzieć, choc nie wiem czy u nas to w ogóle będzie bo my to jestesmy tacy malo tradycyjni, nawet błogosławieństwa nie chcemy a w ogole to Tz powiedział, ze nie pojedzie do rodzicow sie ubrac !tylko ubierze sie sam w naszym mieszkaniu no tak, sam z trzema kotami i zaraz bedzie mial sierć na czarnym garniturze ale na szczescie juz zalatwilam Jego bliskiego kolegę, ktory przyjdzie do Niego i Mu pomoze, a chlopak jest ogarnięty, wiec na pewno w dwojke dadza rade martwi mńie tylko to, ze nawet jak wysprząta,y mieszkanie na błysk jest mega nie wyjściowe do zdjec jest po prostu stare przed remontem, duzo lepsze zdjecia wyszłyby jakby sie ubierał u rodzicow (kominek i Tż w garniaku )
No ale mnie wkurzył przed chwilą ja tu czekam jak na szpilkach kiedy baba z USC i mowie Mu, ze cos długo sie nie odzywa. A On sobie łaskawie przypomniał, ze ta baba wczoraj dzwoniła i jest juz do odebrania nasze zaświadczenie
Jutro zadzwonie do parafii i umowie nas na protokół, najwyzszy czas (79dni) i jeszcze musimy isc ciasta wybrac i tort, a tak nam nie po drodze po to jakies 50km od nas
Czas edycji: 2015-06-09 o 21:50
|
|
|