Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet okazuje zainteresowanie a potem przestaje.. JAK MAM TO ROZUMIEC? Pomozcie!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-10, 09:47   #71
Flashdance
Zadomowienie

Dot.: Facet okazuje zainteresowanie a potem przestaje.. JAK MAM TO ROZUMIEC? Pomozcie

Ty zachowujesz się idiotycznie. On momentami też. Chociaż Twoje zachowanie bardziej mnie śmieszy (to totalna dziecinada). Jego teksty i podchody jeszcze można jakoś zrozumieć. Spodobałaś mu się, może tylko chciał wyrwać kolejną laskę, może liczył na coś więcej tak czy inaczej próbował poznać Cię bliżej, umówić się na spotkanie, pogadać. Ty zachowywałaś się przedziwnie, momentami idiotycznie i facet się zniechęcił. Czy jeszcze jest szansa na coś między wami? Być może, ale zachowując się w ten sposób cały czas ją zmniejszasz. Przestań zachowywać się jak dziecko, podejdź do niego, uśmiechnij się, pogadaj, zaproponuj spotkanie i tyle.

Czy to w Twoim życiu pierwszy facet, który okazał Ci zainteresowanie? Może pogadaj z koleżankami, niech doradzą Ci jak się w takich sytuacjach zachowywać, jak reagować gdy facet Cię podrywa, co zrobić gdy Ty chcesz się z nim umówić itp.
Flashdance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując