Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-10, 18:43   #52
amelia177
Rozeznanie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !

Witojcie dziołchy w nowym wątku

Właśnie wróciłam z mynżem z zakupów, kupiłam 3 melony (bo po 1,99zł/szt.) i arbuza ale będzie wyżera ) A właśnie wtrąbiłam pakę śmiej żelków :P Jutro ja wejdę na wagę i zobaczymy co pokaże o ile ona dobrze waży bo ostatnio było 2+. Muszę u siory wejść na wagę, żebym się nie zdziwiła że tu +10 kg Przy takim pochłanianiu kto wie:P

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
ja mam za free przy domu tż rosną, ale nikomu się nie chce tego zbierać jakby mi ktoś tak pozrywał to bym wszystkie zjadła
Ja też mam u rodziców, ale wcinam prosto z drzewa, ciekawa jestem ile na raz wciągam Jeszcze nie są takie mega dojrzałe i dzisiaj trochę mnie po nich żołądek bolał

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
mniew jakos do czeresni nie ciagnie bardziej do truskawek ale boje sie uczulic dziecko
No właśnie Agatka, dzięki za linka, uspokoiłaś mnie, bo ja też wciągam wszelkie owoce.

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Własnie wróciłam od swojego lekarza prowadzącego, on pierwszy raz płeć powiedzial, bo wcześniej wiedzieliśmy z usg 3d, u innego, i potwierdził ze dziewczynka pokazywał pipke hehe, takze skoro dwóch lekarzy powiedzialo to samo to raczej na 100% będzie. Mala waży juz 600gr.
Gratulejszons! To się dziołch narodzi I jak ładnie już waży, ciekawe ile moja będzie miała za 2 tyg. Ehh...jakoś człowiek spokojniejszy jak dziecko coraz większe i starsze.

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
My wczoraj mieliśmy połówkowe i wszystko jak najbardziej ok
Zdjęcie mamy 4 d ale słabo widać bo mała pierduśnica obiema rączkami twarz zasłoniła... a zawsze tak ładnie pozowała... a jak ziewała... masakra....

Gratki Moja też się często zasłania, a tak bym chciała wyraźniejszą twarzyczkę obejrzeć.
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Dzisiaj zobaczyłam w sklepie dziewczynę ze spacerówką Camarelo, oczywiście zaliczyłam sprint do niej i przeprowadziłam wywiad na temat wózka To się już na głowę rzuca

No i przyszły zakupy z endo, bodziaki jak to bodziaki, ale spodenkami jestem zachwycona Dawać już tego dzidziola, żeby można było stroić
Hehe, ja też mam zboczenie, i ciągle oglądam wózki na ulicach, aż ludzie się patrzą ;P

Wrzucaj foty ubranek! Ja też jeszcze muszę poszaleć i coś kupić, bo niby nie ma co za dużo, ale takie maleństwo trochę tego zużywa, tu zwymiotuje, tu mu się uleje, to zasika )

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora