2015-06-10, 18:43
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !
Witojcie dziołchy w nowym wątku 
Właśnie wróciłam z mynżem z zakupów, kupiłam 3 melony (bo po 1,99zł/szt.) i arbuza ale będzie wyżera ) A właśnie wtrąbiłam pakę śmiej żelków :P Jutro ja wejdę na wagę i zobaczymy co pokaże o ile ona dobrze waży bo ostatnio było 2+. Muszę u siory wejść na wagę, żebym się nie zdziwiła że tu +10 kg Przy takim pochłanianiu kto wie:P
Cytat:
Napisane przez malinowa4
ja mam za free przy domu tż rosną, ale nikomu się nie chce tego zbierać  jakby mi ktoś tak pozrywał to bym wszystkie zjadła 
|
Ja też mam u rodziców, ale wcinam prosto z drzewa, ciekawa jestem ile na raz wciągam Jeszcze nie są takie mega dojrzałe i dzisiaj trochę mnie po nich żołądek bolał 
Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow
mniew jakos do czeresni nie ciagnie bardziej do truskawek ale boje sie uczulic dziecko 
|
Cytat:
Napisane przez AgatkaSz
|
No właśnie Agatka, dzięki za linka, uspokoiłaś mnie, bo ja też wciągam wszelkie owoce.
Cytat:
Napisane przez vikicullen
Własnie wróciłam od swojego lekarza prowadzącego, on pierwszy raz płeć powiedzial, bo wcześniej wiedzieliśmy z usg 3d, u innego, i potwierdził ze dziewczynka  pokazywał pipke hehe, takze skoro dwóch lekarzy powiedzialo to samo to raczej na 100% będzie. Mala waży juz 600gr.
|
Gratulejszons! To się dziołch narodzi I jak ładnie już waży, ciekawe ile moja będzie miała za 2 tyg. Ehh...jakoś człowiek spokojniejszy jak dziecko coraz większe i starsze.
Cytat:
Napisane przez natalitka1988
My wczoraj mieliśmy połówkowe i wszystko jak najbardziej ok 
Zdjęcie mamy 4 d ale słabo widać bo mała pierduśnica obiema rączkami twarz zasłoniła... a zawsze tak ładnie pozowała... a jak ziewała... masakra....
Gratki  Moja też się często zasłania, a tak bym chciała wyraźniejszą twarzyczkę obejrzeć.
|
Cytat:
Napisane przez elvegirl
Dzisiaj zobaczyłam w sklepie dziewczynę ze spacerówką Camarelo, oczywiście zaliczyłam sprint do niej i przeprowadziłam wywiad na temat wózka  To się już na głowę rzuca
No i przyszły zakupy z endo, bodziaki jak to bodziaki, ale spodenkami jestem zachwycona  Dawać już tego dzidziola, żeby można było stroić 
|
Hehe, ja też mam zboczenie, i ciągle oglądam wózki na ulicach, aż ludzie się patrzą ;P
Wrzucaj foty ubranek! Ja też jeszcze muszę poszaleć i coś kupić, bo niby nie ma co za dużo, ale takie maleństwo trochę tego zużywa, tu zwymiotuje, tu mu się uleje, to zasika )
|
|
|