Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Czerwcowy kramik Moon - perfumy, kolorówka, pielęgnacja i akcesoria
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-10, 19:47   #1
Moonfruit
Zadomowienie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.

Czerwcowy kramik Moon - perfumy, kolorówka, pielęgnacja i akcesoria

NIEAKTUALNE

Dziewczyny, wracam po długaśnej, przymusowej przerwie z nowym wątkiem Stęskniłam się za wymianami i mam nadzieję na kolejne

Jako, że moje zapasy są całkiem spore, chciałabym się wymienić jedynie na rzeczy, które są mi naprawdę potrzebne, dlatego trochę pomarudzę i najchętniej przyjmę rzeczy z wish listy.

Mój mini regulamin:
1. Staram się w opisie kosmetyków zawrzeć wszystko to, co istotne. Jeśli jednak chciałybyście wiedzieć coś więcej/otrzymać zdjęcie, śmiało pytajcie.
2. Wysyłam pierwsza osobom z większą liczbą przekupek
3. Wysyłam paczki listem poleconym ekonomicznym, chyba, że umówimy się inaczej.
4. Odpisuję w waszych wątkach, bez względu na to czy coś znajdę czy nie. Odpisuję zawsze (jeśli nie to znaczy, że przeoczyłam) i proszę o to samo.
5. Paczki wysyłam raz, góra dwa razy w tygodniu i przy ustalaniu szczegółów wymiany informuję kiedy będę w stanie nadać przesyłkę
6. Wymieniam kosmetyki zadbane, z dobrą datą ważności, a jeśli są jakieś wady to informuję o tym w opisie.

Rzeczy zarezerwowane oznaczam na fioletowo, natomiast rzeczy wymienione – na szaro.
Załączone zdjęcia

Edytowane przez Moonfruit
Czas edycji: 2015-07-08 o 22:22
Moonfruit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując