Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ''Nie zdążyłam być w ciąży'' akcja fundacji mamy i taty - co sądzicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-11, 05:38   #120
dacn
Zakorzenienie

Dot.: ''Nie zdążyłam być w ciąży'' akcja fundacji mamy i taty - co sądzicie?

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
mój facet jest w stronę 30. i w okolicy tej 30 zacznie w miarę W MIARĘ zarabiać.
obecnie nasze wydatki wynoszą kilka tysięcy miesięcznie, biorąc pod uwagę kredyt, opłaty, jego studia które musiał podjąć bo życie to nie bajka i w pewnych branżach bardzo chcą żebyś się rozwijał. dodać do tego moje studia jeśli zdecyduję się na drugie = nic tylko robić sobie dzieci

mam ochotę wydłubać sobie oczy i zatkać nimi uszy jak widzę takie @#$(@# spoty
Oboje pracujemy na etacie i dodatkowo, chcielibysmy miec więcej dzieci ale..... no niespodzianka nie stac nas. No dobra na wegetacje nas stać tylko czy warto to robić wlasnym dzieciom?

---------- Dopisano o 05:38 ---------- Poprzedni post napisano o 05:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Donatella_Rosa Pokaż wiadomość
Ja widziałam komentarze, że MĄDRA i GOSPODARNA matka, która zarabia 2 tysiące może spokojnie mieć dwójkę dzieci i je bez problemu utrzymać i wychować.
Cóż nie jestm madra i gospodarna.
Ciekawe jak by bylo gdyby puste paniusie musialy przeżyć miesiac za tyle ciekawe czy nadal opowiadały by podobne bzdury.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora