Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-11, 07:41   #3670
martulka0991
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Witajcie :-* za mna kolejna dobra noc tylko troche krotka ;-) na siku nie wstaje juz od 3nocy ;-)
Asienka, to to masz malego uparciucha pod serduszkiem... Ale nie nastawiaj sie na dziewczynke ;-) u mnie miala byc na 90% i jest jednak chlopczyk ;-)
Nicole, duza dziewczynka z Twojej kruszynki a Ty kontroluj cisnienie i nie denerwuj sie :-* wszystko bedzie ok
Jess gratulacje podjecia decyzji i zakupu pierwszego pojazdu dla synusia
Ja czuje ze dzis bedzie ciezki dzien... :-/ mam nadzieje ze jakos to wytrzymam... U mnie dzis na obiad mlode ziemniaczki z koperkiem, panierowany filet z kurczaka i salata z kukurydza, ogorkiem i oliwa z oliwek ;-)

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Witam się . Dziś pobudka przed 7 wiec nie jest zle . Młody obudził się z sucha pielucha i zaraz po wstaniu polecielismy na kibelek także jest kolejny postęp . W życiu bym nie pomyslala ze moje dziecko odpieluchuje sie w ciagu 3 dni

TŻet biedny juz rady nie daje . wstaje o 6, pracuje do 17 a potem do 21 kończy fuchę u mojej cioci . I tak od poniedziałku.. Na szczescie dziś ostatni taki dzień , jeszcze tylko ma połozyc płytki na balkonie u moich rodziców i odzyskam faceta ...

Nicole gratuluje wizyty i zdrowej dużej dziewuszki klask i:
Znam to, moj od 7 do 15.30 pracuje a pozniej tez do ok 20-21 lata na fuchy... A ja zeby nie ta praca to chyba bym bzika zlapala sama posrod tych spakowanych pudel... Ale musze sie pochwalic, zalatwilismy juz transport swoich gracikow wiec juz sa postepy ;-) jeszcze 2tyg i zmykamy ze slaska jak ja sie ciesze

Edytowane przez martulka0991
Czas edycji: 2015-06-11 o 07:45
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora