Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-11, 07:23   #2904
loudres
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Ale to jest inna sprawa... póki co mnie stać, zeby się rewanżować, więc żyje chwila obecną i nie martwię się czy za 2 lata bede miala jak zrewanżować sie 1000 zł na wesele czy będe jadła tynk ze ściany i na chleb mówiła beb
Nie wiem co zrobię jak nie będe miala kwoty, którą bede uwazala za odpowiednia na prezent dla danej osoby, dowiem się gdy taka sytuacja mnie dopadnie - a mam nadzieję, że nie. aczkolwiek, jeśli mialoby to dotyczyć mojego rodzenstwa to pewnie bym się zapozyczyła

Poza tym, wyżej dziewczyny pisały, ze robiły podobnie, lub że dają tyle ile oni dostali od innych i sie nie szczypią, więc nie rozumiem dlaczego akurat mój sposób postepowania jest teraz atakowany?

Wydaje mi się, że co innego jakbym zrobila ta listę, żeby komus ublizac, wytykać, albo latac po rodzinie i mowic a wiesz ta mi dala tylko tyle i tyle...a tamta tyle. Nie...nikt nic nie wie. To jest info dla mnie tylko i wylacznie , na wieki wieków, amen. Chyba mam prawo wiedzieć kto ile mi dał? Czy nie?

A jesli bym nie zrobila listy a zapamietala kto ile dal... to bym musiala isc na jakaś terapię czyszczenia pamięci czy jak?

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

o jeja tak dlugo???
Wogole bym się nie przejmowala, każdy robi jak chce, dla mnie listę mówiła żeby zrobić siostra która zrobiła i potem jej się przydała idąc na wesela. I to nie chodzi o zaproszenie gości dla kasy, tylko nie rozumiem dlaczego miałabym dawać koleżance która dała mi 300 później 500? Kiedy ich sytuacja jest naprawdę niezła.
Albo przyjechała do mnie kuzynka na wesele z chłopakiem wynajelam im hotel na 3 doby wesele poprawiny, a dostałam od nich pościel taka chińska z bazarku:/ i teraz jadąc do jechać na wesele mam dać im 600zl? Never
ja jeśli nie miałabym kasy nie idę na wesele i koniec. Każdy robi jak uważa, było no wesele koleżanki za granicą nie pojechałam bo dwa tygodnie wcześniej miałam ślub siostry ale prezent jej wysłałam koleżanka na moim ślubie tez nie była, nawet kartki z życzeniami od niej nie dostałam. . I szczerze? Było mi przykro..napisała mi na fb wszystkiego najlepszego, super.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora