2015-06-11, 07:35
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Cytat:
Napisane przez truskawkaxx
Ja z chusteczek nawilżanych bardzo polecam te z netto tibelly baby. Wg sroki są ok, a są niedrogie. Ostatnio Tż wziął mi na promocji 12 paczek (chyba przy 3 paczkach był jakiś upust) i wyszło mu 3zł za paczkę a w paczce 80 sztuk. Więc moim zdaniem całkiem git
Ruska - spotkało Cię dokładnie to czego ja się bałam w całym porodzie naj naj naj bardziej. Czyli przeszłaś cały poród naturalny do momentu jak u większości kobiet od zobaczenia dziecka dzielą je minuty... I dziecko nie chciało zejść do kanału i obniżyć się. Z drugiej strony... Chyba mieli USG, zrobili Ci pomiary i mają oczy... To skoro widzieli, że dzieć duży a Ty drobinka, plus z tego co pisałaś jakieś problemy z miednicą były (to chyba u Ciebie, prawda??) to po co w ogóle Cię męczyli porodem SN... Mam nadzieję, że teraz szybko dojdziesz do siebie i kiedyś ta trauma Ci minie
Moje dziecko odpukać śpi SAMO od 1,5 godziny... Bo ona ogólnie ładnie śpi... ale ostatnie dnie, to albo w wózku, który muszę bujać, albo na mnie, ewentualnie ZE MNĄ, ale absolutnie nie sama... Wczoraj sama spała dopiero po 22 i do 3.30. Potem spała bardzo niespokojnie i zostawiłam ją sobie w łożku.
|
Tak wlasnie pisalam kiedys,ze mam skrzywiona i waska miednice a synek byl za duzy.
Niestety dwa porody w jednym..
Dziekuje 
Cytat:
Napisane przez Santilia
A my sie wlasnie nakarmilismy i czekam az Maluch zasnie.
wczoraj mielismy sesje  Michas olal temat, nie chcial wcale spac. Do tego byl za duzydo tych wszystkich mis itp  ale udalo sie cos tam zrobic  pozniej wrzuce wam zdjecie 
A w ogole... zrobil kupke do jednych spodenek (bez pampersa) 
|
Padlam 
I nas dzis noc super maly zasnal o 21:45 pierwsza pobudka byla o 2 zjadl i zasnal o 3 i wstal o 7:30 
Dzien wczesniej malo co spal bo go brzuszek bolal i wymiotowal..polozna mowila, ze mozliwe ze sie troszke przejadl i za lapczywie je.
Teraz znowu zasnal 
U mnie okazalo sie, ze mam stan zapalny rany, ropien, naciek bol jak cholera... antybiotyk mam
godz.15:00
29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
|
|
|