2015-06-11, 09:23
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Uffff... az mi sie snily te wesela po tej wrzucie wczoraj, ze powinnam sie wstydzic robiac taka liste ale widze, ze nie jestem sama. ja nie chwalac sie absolutnie tez zrobilam ta liste bo nasze rodziny nie naleza do majetnych a wesele nam sie zwrocilo z gorka a bylo w dobrym hotelu z noclegiem lub jak ktos wolal z taxi pod ich dom. Wiec otwierajac koperty i widzac takie kwoty wolalabym pamietac ze wujek A. poplynal i dal nam 4 tys. Podobnie poplynelo sporo osob.
Owieczka no wlasnie jesli remont sie bedzie przeciagal i mialabym roszic na patologii to spoko. To wtedy zaspa. A jesli pojade na kliniczna i nie bedzie miejsc to oni mnie odsylaja do innego konkretnego szpitala czy moge sobie wybrac do ktorego chce jechac?
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------
Cytat:
Napisane przez agu23gda
Uffff... az mi sie snily te wesela po tej wrzucie wczoraj, ze powinnam sie wstydzic robiac taka liste ale widze, ze nie jestem sama.  ja nie chwalac sie absolutnie tez zrobilam ta liste bo nasze rodziny nie naleza do majetnych a wesele nam sie zwrocilo z gorka a bylo w dobrym hotelu z noclegiem lub jak ktos wolal z taxi pod ich dom. Wiec otwierajac koperty i widzac takie kwoty wolalabym pamietac ze wujek A. poplynal i dal nam 4 tys. Podobnie poplynelo sporo osob.
Owieczka no wlasnie jesli remont sie bedzie przeciagal i mialabym roszic na patologii to spoko. To wtedy zaspa. A jesli pojade na kliniczna i nie bedzie miejsc to oni mnie odsylaja do innego konkretnego szpitala czy moge sobie wybrac do ktorego chce jechac?
|
Albo czy np jal w domu czuje ze sie zaczyna to zadzwonic na kliniczna najpierw i zapytac? Licze sie z tym ze moze nie byc miejsc ale nie chce tez zeby mnie odeslali np bez prawa wyboru do wojewodzkiego i koniec...
|
|
|