Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-11, 10:49   #1019
Zia_
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3

Dziendoberek,

Ja przelotem bo zaraz wybywam na grupe mother&baby cotygodniowa. Potem pojade powloczyc sie do ch, czas najwyzszy szukac sukienki (czyt. Namiotu) na slub na ktory ide w sierpniu (bede swiadkowa).

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość

A te pielęgniarki to niech se same jabłka jedzą i się turlaja :-D

...
Hehe rozbawilas mnie od samego rana. Moj tez sie nie turla jeszcze.

Cytat:
Napisane przez zielona butelka Pokaż wiadomość
No ja nie wiem, kurde, zaczynam się martwić. Położyłam ją na płasko na macie, podwiesiłam zabawki,a ona mi nie sięga do nich, ewentualnie prawą ręką a lewa leży jak bezładna. W leżaczku tego nie dostrzegałam, a teraz wygląda to jak coś tego nie teges...

Z brzuszka zrobiła 2 wywrotku na plecy... wywrotki, nie świadome przewroty, wiec też szału nie ma:/

Zielona ale nigdy nie podnosi lewej czy dzis? R ma czasem takie moment leniwe ze tez ledwo co oczami przewraca, ale np jak sie podekscytuje bo naj nim wisze i sobie gadamy to obie raczki do moejj twarzy wyciaga.

KASIULA, ILONKA co za okropne noce za wami!

MALA tacy tatusiowie co z ochota i usmiechem na ustach leca sie maluchami opiekowac to chyba w mniejszosci jednak jak facet pracuje to jest zjechany zazwyczaj po calym dniu i latwo im myslec ze skoro my caly dZien z maluchami przebywamy i cZas na spacerki i zakupy mamy to pewnie nie jest to zbyt meczace najlepiej ustalic z M ze np w sobote idziesz sobie na pare godzin i to jest twoj czas. No albo co druga sobote zeby M nie padl z wycienczenia

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Olcia kciuki za bezproblemowe szczepienie

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

I wogole laski cud (az sie boje pisac zeby nie zapeszyc hehe) - robert zaczal znow sypiac dluzej niz 30 min na drzemkach. Z dobry miesiac mialam same drzemki po 30 a nawet 20 min czasem. Skonczyl 4 ms i cos kliknelo
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując