2015-06-11, 10:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Dziendoberek,
Ja przelotem bo zaraz wybywam na grupe mother&baby cotygodniowa. Potem pojade powloczyc sie do ch, czas najwyzszy szukac sukienki (czyt. Namiotu) na slub na ktory ide w sierpniu (bede swiadkowa).
Cytat:
Napisane przez 1141655
A te pielęgniarki to niech se same jabłka jedzą i się turlaja :-D
...
|
Hehe rozbawilas mnie od samego rana. Moj tez sie nie turla jeszcze.
Cytat:
Napisane przez zielona butelka
No ja nie wiem, kurde, zaczynam się martwić. Położyłam ją na płasko na macie, podwiesiłam zabawki,a ona mi nie sięga do nich, ewentualnie prawą ręką a lewa leży jak bezładna. W leżaczku tego nie dostrzegałam, a teraz wygląda to jak coś tego nie teges...
Z brzuszka zrobiła 2 wywrotku na plecy... wywrotki, nie świadome przewroty, wiec też szału nie ma:/
|
Zielona ale nigdy nie podnosi lewej czy dzis? R ma czasem takie moment leniwe ze tez ledwo co oczami przewraca, ale np jak sie podekscytuje bo naj nim wisze i sobie gadamy to obie raczki do moejj twarzy wyciaga.
KASIULA, ILONKA co za okropne noce za wami!
MALA tacy tatusiowie co z ochota i usmiechem na ustach leca sie maluchami opiekowac to chyba w mniejszosci jednak jak facet pracuje to jest zjechany zazwyczaj po calym dniu i latwo im myslec ze skoro my caly dZien z maluchami przebywamy i cZas na spacerki i zakupy mamy to pewnie nie jest to zbyt meczace najlepiej ustalic z M ze np w sobote idziesz sobie na pare godzin i to jest twoj czas. No albo co druga sobote zeby M nie padl z wycienczenia 
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------
Olcia kciuki za bezproblemowe szczepienie 
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------
I wogole laski cud (az sie boje pisac zeby nie zapeszyc hehe) - robert zaczal znow sypiac dluzej niz 30 min na drzemkach. Z dobry miesiac mialam same drzemki po 30 a nawet 20 min czasem. Skonczyl 4 ms i cos kliknelo
|
|
|